SEKTÖR > Her takı bu ince dokunuşları hakkediyor

Her takı bu ince dokunuşları hakkediyor

“ERPOL İtina ile Parlayan Takıların Arkasındaki Görünen Gücü”

Kuyum üreticilerinin ürünlerinde arzu ettiği pürüzsüzlüğü ve parlaklığı elde etmesinde son yıllarda büyük katkılar sunan Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; İstanbul Jewelery Show’a ikinci kez katılma heyecanı yaşıyor. Yerli, yabancı çok sayıda sektör mensubunu, yeni ürünleri eşliğinde ağırlamaya hazırlanan Erpol; takılara güzellikler sunmaya devam edecek.

Son dönemde kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan ve sürekli yeni müşteriler ile geniş kitlelerin takdirini toplayan Erpol Zımpara ve Fırça; ikinci kez katılacağı fuara çok sıkı bir şekilde hazırlandı. firma sahibi Cengiz Yalçın; fuardan beklentilerinin üst düzeyde olduğunu, Hongkong fuarının ertelenmesinin İJS’nin performansını yukarı çekeceğini dile getirdi.

Korona Virüs felaketi nedeniyle, bazı ülkelerden İJS’ye gelemeyenlerin de olabileceğini kaydeden Cengiz Yalçın; “Genel katılımda az da olsa bir düşüş olabilir fakat bu fuarda farklı bölgelerden gelen yeni alıcılar yüzümüzü güldürebilir. Fuar öncesi çok yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Tüm ürünlerimizi, yeniliklerimizle birlikte fuar standımızda sergileyeceğiz” diye konuştu.

Üçüncü atölyelerinin de yakın zaman önce hizmete girdiğini hatırlatan Cengiz Yalçın; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Fırça, bez, zımpara çeşitlerimizin en yeni versiyonlarını ve bazı sürpriz sarf malzemeleri fuar alanına taşıyacağız. Biz de birçok firma gibi Asya’dan, Çin’den hammadde ithal ediyoruz. Organik kılda özellikle sıkıntı var. Bu ihtiyaçlarımızı farklı ülkelerden tedarik ediyoruz. Zamanında bol bol stok yapmıştık. O yüzden rahatız. Çin’de alım yapamayan birçok ülkeden kuyumcuların rotalarını Türkiye’ye çevireceğini düşünüyoruz. Erpol Zımpara ve Fırça; yüksek kalite düşük fiyat politikasına devam edecektir. Yeni bir stant ile fuara katılacağız. Tüm sektör mensuplarını standımıza davet ediyoruz. Birçok yeniliğimizin yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz. Fuarın tüm sektörümüz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”