SEKTÖR > Kuyumculuk sektörü nerede yaşanıyorsa ve yaşatılıyorsa

Kuyumculuk sektörü nerede yaşanıyorsa ve yaşatılıyorsa

Sabahattin Baş orada… Borsa Gold; her zaman yanınızda…

Gaziantep Ortadoğu Kuyumculuk ve Mücevherat Fuarının ana sponsoru “Borsa Gold” oldu

Güneydoğu’da doğan ve İstanbul’da büyüyen Borsa Gold; Ortadoğu Mücevher Fuarına uzun dönemdir ana sponsor olarak desteğini sunuyor. Bu değerli desteği bu yıl da sürdürme kararı alan Borsa Gold; 9 - 11 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Gaziantep Ortadoğu Kuyumculuk ve Mücevherat fuarının ana sponsoru oldu.

22 ayar takı grubu dendiğinde ülkemizde ilk akla gelen markalardan biri haline gelen Borsa Gold; Ortadoğu Kuyumculuk ve Mücevherat Fuarına ana sponsor olarak destek vermeye devam ediyor. Bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek olan fuar ile birlikte bölge üreticilerinin yeni alıcılarla buluşma fırsatı elde edeceklerini belirten Borsa Gold firma sahibi Sabahattin Baş; “Kuyumculuk sektörü nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa orada olmayı bir görev kabul ediyoruz. Biz Güneydoğu kökenli bir firma olarak, ülkemizin her noktasında sektörümüze katkı sağlamaktan gurur duyarız. Fuarın bu yıl Gaziantep’e alınması konusunda bizde Start Fuarcılı ile hem fikir olduk” diye konuştu.

Borsa Gold’un başta Kahramanmaraşlı üreticiler olmak üzere Anadolu’daki çok sayıda kuyumcuyla işbirliği içinde olduğunu, hem bölgeden alım yaptıklarını hem de bazı ürün gruplarını Anadolu pazarına sunduklarını kaydeden Sabahattin Baş; “Antep merkez olmak üzere, bölgenin tüm illerinde Borsa Gold’un önemli bir müşteri kitlesi bulunuyor. 22 ayar takı grubunda çok geniş bir ürün çeşitliliği ile hizmet sunuyoruz. Maraşlı üreticilerimizin son yıllarda özellikle 22 ayar takı üretiminde başarılı çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Benim, sizin büyümeniz değil bizim birlikte gelişmemiz önemlidir” diye konuştu.

Baş; herkesin birlik içinde fuara sarılmalarının çok önemli olduğunu, fuarın yıllardır istikrarlı bir şekilde düzenlendiğini, Start Fuarcılığın engin tecrübesinin yine başarılı sonuçlara vesile olacağını söyledi.

Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk; Borsa Gold’un ülkemizin en büyük kuyum markalarından biri olduğunu, yıllardır Anadolu’daki fuar organizasyonlarına hiç düşünmeden destek sunduklarını vurgulayarak; “Sabahattin Baş sadece kendi markası için değil sektörümüz için de çok önemli bir kazançtır, değerdir. Her koşulda bu tip organizasyonlarda desteğini almak bize büyük güç veriyor. Eylül ayındaki fuar organizasyonumuzun çok verimli geçeceğine inanıyoruz ve şimdiden özenli bir ön çalışma içindeyiz. Özellikle yabancı alıcıları fuara getirmeyi çok önemsiyoruz. Ayrıca bu organizasyon için Altın Halat firmamız ve değerli kuyumcu dostumuz Kral Faruk’un da desteklerini almaktan dolayı çok mutluyuz” sözleriyle açıklamada bulundu.