SEKTÖR > İstanbul Jewellery Show bahane Babix Gold kalitesini yakından görmek şahane

İstanbul Jewellery Show bahane Babix Gold kalitesini yakından görmek şahane

Deneyimli kuyum ustaları Abdülkerim ve Şükrü Batur kardeşler tarafından kurulan Babix Gold; sektörümüzün önde gelen markalarının arkasında görülmeyen güç olarak çalışmalarını sürdürüyor. Çemberlitaş’ta yer alan atölyelerinde başta kelepçe takı grubu olmak üzere çok sayıda farklı tarz takıları madene aktaran Babix Gold; İJS Ekim fuarı öncesi birçok yeni tasarımını atölyesinde üretti. Deneyimli marka ile siz de tanışmak istiyorsanız İJS Ekim fuarı harika bir bahane olacak. Fuar bahanesi ile İstanbul’a geldiyseniz Babix Gold’un güler yüzünü ve özgün tasarımlarını yakından görmenizi tavsiye ediyoruz…

Abdülkerim ve Şükrü Batur kardeşlerin yaklaşık 3 yıl önce sektörümüze kazandırdığı Babix Gold; özgün tasarımlarıyla, son tüketicinin beğenisini kazanan çizgileriyle kısa sürede birçok kuyumcunun ticaret hayatına artı değerler kattı. Ağırlıklı olarak 14 ayar üzerine altın takı üretimi yapan Babix Gold; işini büyük bir titizlikle icra ediyor.

Babix Gold; sektörümüzün önde gelen ve yakından tanınan çok sayıda firmasının da ürün tedarikçisi konumunda yer alıyor. Babix Gold firma ortağı Abdülkerim Batur; bu yaz en çok satılan hafif, hediyelik takılarda, ince ve zarif kelepçe ürün grubunda Babix imzalı takıların kuyumcuların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

İJS Ekim fuar öncesi birçok yeni tasarımı madene aktardıklarını, önümüzdeki yıl İJS’de katılımcı olmayı planladıklarını kaydeden Abdülkerim Batur; “İJS’ye katılan birçok firmanın standında ürünlerimiz yer alacak. 2024 yılının İJS Mart ayağında katılımcı olmayı planlıyoruz. Yaptığımız tasarımlarda ortak beğenileri başarıyla yakaladığımızı görüyoruz. Batı illerinde çok satılan bir takı modelimiz aynı anda Anadolu’daki bayanların da tercihi oluyor. Fuara katılan tüm firmalarımıza başarılar diliyoruz. Fuar kapsamında İstanbul’a gelecek olan sektör mensuplarını atölyemizde ağırlamak istiyoruz” diye konuştu.