SEKTÖR > BU DA oldu ARN Elektronik Cila Makinesi ilk yurtdışı temsilciliği için Hindistan’ı tercih etti…

BU DA oldu ARN Elektronik Cila Makinesi ilk yurtdışı temsilciliği için Hindistan’ı tercih etti…

ARN Elektronik Cila Makinesi hem ülkemizin hem de Dünyanın dört bir yanındaki kuyum üreticilerinin hayatına kolaylıklar katmaya devam ediyor. ARN; bundan böyle Asya kıtasındaki kuyum üreticilerine Hintli dev bir aracı firma tarafından sunulacak. Ön protokol anlaşmasının ardından resmi imzalar atılmak üzere…

ARN Elektronik Cila Makinesi’nin Dünya çapındaki yükselişi istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Kuyum üreticisine cila alanında hem ekstra zaman hem de çok ciddi tasarruf kazandıran ARN; birçok farklı ebatlardaki makineleriyle Dünyanın önde gelen üreticilerinin atölyesinde kendine yer buluyor.

ARN Elektronik Cila Makinesi firma sahibi Zaven Kasacı; daha önce İstanbul Jewellery Show’da tanıştıkları Hindistan’ın en önemli kuyum sanayi firmasıyla işbirliği konusunda çok önemli adımlar attıklarını, imzaladıkları ön protokol ile ARN’nin Çin başta olmak üzere Asya kıtasındaki tüm ülkelere Hintli firma üzerinden ürünlerinin satılacağını söyledi.

Asya pazarını çok iyi tanıyan uluslararası bir firma ile işbirliği yapmalarının kendileri açısından çok önemli olduğunu kaydeden Zaven Kasacı; “Böylelikle biz pazarlama alanında diğer bölgelere daha fazla konsantre olacağız. Anlaşmak üzere olduğumuz Hintli firma; Asya kıtasının en önemli kuyum üreticileriyle eskiye dayanan bir dostluğa sahip. Kuyum üretiminin her geçen gün arttığı Asya kıtasında ARN; yüzlerce atölyede kendine yer bulacaktır” dedi.

Kaliteli ve hızlı, ekonomik sonuçlar herkes tarafından ARaNıyor…

Son dönemde özellikle atölyelerin cila ustalarının ARN ile çalışmak için firma sahiplerine taleplerde bulunduğunu kaydeden Kasacı; “ARN ile hem hızlı hem yüksek kaliteli cila hizmetini nerdeyse el değmeden yapabiliyorsunuz. Cila ustalarımızın işleri dört dörtlük oluyor ve ARN hızı sayesinde ekstra mesailerin olmasını engelliyor. Ustaların mutluluğu ARN’ye talepleri arttırıyor” dedi.