SEKTÖR > “KAD TEKNİK MALZEME” bir kuyumcunun istediği herşey burada…

“KAD TEKNİK MALZEME” bir kuyumcunun istediği herşey burada…

Kuyumculuk sektöründe yıllardır çalışmalarına devam eden üreticinin tüm teknik cihaz, makine, ekipman ve sarf malzemelerini tedarik eden KAD Teknik Malzeme; yeni yılda mağazasına çok sayıda yeni ürün ilave etti. Kuyumcukent’te bulunan mağazasını yüzlerce yeni ürünle kuvvetlendiren Kad Teknik; bir kuyumcunun aradığı herşeyi bir çatı altında topladı. Çocuklar şekerci dükkanında, kuyum ustası Kad Teknik Mağazasında mutlu olur….

Yeni yıla düşen altın fiyatları ve düşen vaka sayılarıyla pozitif bir başlangıç yaptık. Uzun süredir alımlarını erteleyen son tüketici, Sevgililer Günüyle birlikte tekrar kuyumcuların yolunu tuttu. Kuyumcuların satışları demek yeni ürünlerin talep edilmesi, stokların erimesi anlamına geliyor. Uzun süredir yoğun çalışma fırsatı bulamayan kuyum atölyelerinde yavaş yavaş makinelerin çarkları dönmeye başladı.

Kuyum üreticimizin sağ kolu olan Aret Demir ve markası Kad Teknik; kuyum camiasının yeni sezona en iyi şekilde hazırlanması için A’dan Z’ye tüm ürün çeşitliliğiyle mağazasını donattı. Aret Demir; kuyum üretiminde yavaşta olsa bir hareketlilik görüldüğünü, esas ivmenin ihracatın eski günlerine dönmesiyle elde edilebileceğini söyledi.

Mağazalarında ürün sunumlarını çok daha renkli bir hale getirdiklerini ve ürün çeşitliliklerini en üst seviyeye çıkardıklarını vurgulayan Aret Demir; “Yurtdışından ithal ettiğimiz tüm makineler; eskisi gibi ülkemize zamanında geliyor. Pandeminin uluslararası lojistik üzerindeki olumsuz etkileri minimum seviyeye indi. Şimdi sırada, tüketicilerin tekrar eskisi gibi ürün alımlarına başlamaları var” diye konuştu.

Son dönemde merdivenaltı olarak tabir edilen, çeşitli kuyumcu makine, ekipmanları satışı yapan kişilerin ortaya çıktığını ve bu kişilerin piyasada yakından tanınan firmaların ürün görsellerini izinsiz kullanarak, kendi ürünleri gibi pazarlama sahtekarlığı yaptıklarının altını çizen Demir; sektör mensuplarının tanımadıkları, işyerleri belli olmayan, ürünün satışı sonrasında arkasında duramayacak kişilerden cihaz, makine almamalarını tavsiye etti.

En zor günlerde bile işlerine yatırım yapmaya ara vermediklerini ve ürün portföylerini en zengin hale getirdiklerini vurgulayan Demir; “ 0530 712 60 48 nolu şirket telefon hattımız aynı zamanda ürün siparişlerinin geçildiği bir iletişim noktamız oldu. Hem Kuyumcukent hem de çarşı’da üretim yapan dostlarımızın tüm ihtiyaçlarına anında yanıt veriyoruz. Instagram adresimiz : kad_teknik_malzeme facebook adresimiz : KAD Teknik Malzeme” dedi.