SEKTÖR > Kuyumcukent “Amor kalitesi” ile tanışmak için gün sayıyo

Kuyumcukent “Amor kalitesi” ile tanışmak için gün sayıyo

Ülkemizin önde gelen mücevher markalarından biri olan Amor Pırlanta; Ağustos ayı içinde Kuyumcukent AVM’de toptan satış mağazası açacak. Hem bitmiş ürün hem de çıplak taş satışının yapılacağı mağaza; yerli ve yabancı mücevher üreticisine, satıcısına çok iyi gelecek.

Müşterilerinin yoğun talebi neticesinde uzun süredir Kuyumcukent AVM’de toptan satış mağazası açmayı planlayan Amor Pırlanta; normalleşme süreciyle birlikte Ağustos ayında hedefini gerçeğe dönüştürecek. İnci Sokak No 260- 261 de hizmete girecek olan Kuyumcukent Amor Pırlanta Toptan Satış Mağazası; geniş stoklar eşliğinde hem bitmiş mücevher hem de çıplak taş alanında bölge esnafının yüzünü güldürecek.

Pandemi nedeniyle planlanan sürecin bir buçuk yıl sonrasında Kuyumcukent mağazalarını açabildiklerini kaydeden Amor Pırlanta firma ortağı Mustafa Ensari; “Kuyumcukent; sektörümüzün çarşı kadar önemli bir noktası. Orada bulunmak markamız ve gelecek hedeflerimiz açısından bizim için çok önemliydi” dedi.

Kuyumcukent Amor Toptan Satış Mağazasının açılışa özel uygun fiyatlar eşliğinde toptan çıplak taş ve bitmiş mücevher satışa sunacağını sözlerine ekleyen Ensari; 75 m2 genişliğindeki mağazalarının özel bir dizayn ile hazırlandığını ve sektör mensuplarının mağazalarında rahatlıkla çok sayıda ürünü yakından inceleyebilecekleri konforlu alanlar oluşturacaklarını dile getirdi.