SEKTÖR > Maraş’ın Yükselen Yıldızı 15 Yıldır Koşmaya Devam Ediyor “Özdemir Kuyumculuk”

Maraş’ın Yükselen Yıldızı 15 Yıldır Koşmaya Devam Ediyor “Özdemir Kuyumculuk”

Nihat Özdemir “Son yıllarda hızla gelişen Maraş Kuyumculuğunu Temsil Etmekten Gurur Duyuyoruz… Çalışkan Maraşlıların el emeğini, ileri teknoloji ile harmanlıyoruz”

Sektörümüzün deneyimli kalem ustalarından biri olan ve markası Özdemir Kuyumculuk ile 15 yıldır başarıyla çalışmalarını sürdüren Nihat Özdemir; kariyerinde 25 yılı geride bırakırken, zorlu geçen 2020 yılını sürekli yenilikçi yaklaşımıyla kayıpsız atlatmaya hazırlanıyor. Mobil ekibiyle Anadolu ve İstanbul’da çok sayıda kuyumcunun, toptancının tercihi olan Özdemir Kuyumculuk; son dönemde fusion takı modelleriyle dikkat çekiyor…

Küçük yaşlarda mesleğe adım atan ve kuyum üretiminin her kademesinde çalışan Nihat Özdemir; deneyimli kalemkar ustası olarak 15 yıl önce kendi markası Özdemir Kuyumculuk ile yola çıktı. İlk başlarda takıya kalem atan Nihat usta; son 6 yıldır her tür takı grubunun seçkin örneklerini ülkemizin dört bir yanındaki kuyumculara ulaştırıyor. 8 ayardan 22 ayara kadar çok farklı tarzlarda ve hemen hemen her takı grubunda ürün portföyüne sahip olan Özdemir Kuyumculuk; 3 mobil ekibiyle her gün yollara düşüyor ve müşterilerinin bir dediğini iki etmiyor.

Arzu edilen gelişimi gösterebilmelerinde, Maraş insanının eşsiz çalışkanlığı ile Batının ileri teknolojisini çok iyi harmanlamalarının büyük katkısı olduğunu belirten deneyimli usta Nihat Özdemir; yenilikçi yaklaşımlarının, kuyum üretiminin merkezi İstanbul ile sürekli irtibat halinde olmalarının ve müşteri memnuniyetine verdikleri özde önemin neticesinde pandeminin firmalarını teğet geçtiğini söyledi.

Müşterilerinden gelen yoğun talepler ve farklı kültürlere sahip pazarlara rahatlıkla hitap edebilmek adına, farklı ürün grupları ve farklı üretim tekniklerini kullanan Özdemir Kuyumculuk; 2021 yılının başında Kahramanmaraş Altın Şehir Kuyum Üretim Kompleksine geçecek.

Fusion takı modellerine önemli yatırımlar yaptıklarını ve bu tarzda yeni modeller piyasaya sunduklarını sözlerine ekleyen Özdemir; “Her hafta yeni modellerimizi ürün portföyümüze giriş yapıyor. Biz bu yılın ciddi piyasa durgunluğunu yenilikçi çizgimizle aşmayı başardık. Bu kadar zorlu bir yılda bir önceki yılın rakamlarını yakalamamız büyük bir başarı oluyor. Yıllarca ekmek yediğimiz sektörümüze yatırım yapmaya, istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Bizim aklımız, fikrimiz işimiz” diyerek açıklamasını noktaladı.