SEKTÖR > Unutulmaz Hatıralar Bıraktı Binlerce İnsanın Hayatına Takıldı… Altın Emzik

Unutulmaz Hatıralar Bıraktı Binlerce İnsanın Hayatına Takıldı… Altın Emzik

Yaklaşık 8 yıl önce bir hayal olarak Besay Kuyumculuk firma sahibi, deneyimli kuyumcu Ömer Kaya tarafından üretilen Altın Emzik; aralıksız 8 yıldır ekstrem hediye arayanların tercihi oldu. Birçok dizide, film de boy gösteren Dünya çapında yüzlerce ülkeyi dolaşan Altın Emzik; ülkemizin her ilindeki kuyumcuların vitrinlerinde de yerini aldı. Hem yeni doğan bebeklere hem yeni evlenenlere hem de arkadaşlar arasında muzip bir hediye olarak elden ele dolaşan Altın Emzik; Besay’ın yüksek kalite standartları korunarak günümüze taşındı…..

Özgün bir fikrin, nasıl başarıyla yol alacağını ve yıllara meydan okuyacağını gösteren en güzel yenilikçi ürün olan “Besay Altın Emzik”; pandemi günlerinde bile belirli satış rakamlarının altına inmedi. Unutulmaz hatıra bırakmak isteyenlerin imdadına yetişen, geniş kitlelerin tercihi olan ve artık yeni doğan bebekler için sarrafiye bir ürün takmak ile eş değer oranda akıllara gelen altın emzik; yoluna devam ediyor.

Altın emziğin, yeni bir fikir ortaya koymanın, yapılmayan bir yeniliği hayata geçirmenin ve ısrarla üzerine gitmenin adeta sembolü olduğunu kaydeden Ömer Kaya; “Altın emzik ile ilgili çok emek harcadık. Bu ürün sadece ülkemizde değil Dünyanın farklı ülkelerinde de yoğun talep gördü. Hep söylediğim gibi altın emziği taklit etmeyin altın emziği ortaya çıkarabilme cesaretini, fikrini düşünün. Daha keşfedilmemiş birçok farklı ürün var. Siz daha iyisini yapacaksınız” diye konuştu.

2020 yılının zorlu takviminde, pandeminin en yoğun olduğu dönemlerde bile altın emzik üretiminin atölyelerinde devam ettiğini kaydeden Kaya; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Altın emzik atölyemizde özenle, adeta bir mücevher işçiliği titizliğinde üretiliyor. Bu ürün ile ilgili uzman ustamız, kalfası ve çırağı var. Kısacası altın emziğin özel bir üretim ekibi var. Bugüne kadar yüzlerce farklı çeşitte, farklı ayarlarda, farklı tarzlarda altın emzik üretsek de yine de en çok satış rakamı elde edenler belirli klasik modelleri oldu. Ayrıca ürünün kasası, ölçüsü ve ağırlığı 8 yıldır orjinal haliyle üretiliyor. Altın emziği olmayan kuyumcu olduğunu tahmin etmiyorum. Altın emzik, markamızın tescilli ve taklit üretime karşı koruma altına alınan bir ürünüdür. Lütfen taklitlerinden sakının.”