SEKTÖR > Aslan Yattığı Yerden Belli Olacak… “Özdemir Kuyumculuk Altınşehir’de”

Aslan Yattığı Yerden Belli Olacak… “Özdemir Kuyumculuk Altınşehir’de”

Sektörümüzün deneyimli ustalarından biri olan Nihat Özdemir; markası Özdemir Kuyumculuğun üretim merkezini Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksine taşıdı. Son derece modern alt yapı gücüne sahip olan, akıllı kompleks sınıfında kabul gören Altınşehir; Özdemir Kuyumculuğun gelecek hedeflerine daha hızlı yönelmesine şahitlik edecek. Yeni adresine geçerek, iki kattan fazla büyümeye kavuşan Özdemir Kuyumculuk; yeni adresinde hem kendi gücüne hem Altınşehir’in gücüne güç katacak….

Kahramanmaraşlı kuyumcular; yıllardır şehrin çarşı bölgesi olarak tabir edilen noktasında oldukça sağlıksız koşullar altında üretim yapmaktaydılar. Bölge esnafı ve Kahramanmaraş Kuyumcular Odası; bu durumun değişmesi için yaklaşık 4 yıl önce Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi projesini hayata geçirmek için yola çıktılar. Yakın zaman önce kapısını aralayan Altınşehir; artık hızla bölge üreticilerine ev sahipliği yapıyor. Altınşehir’e atölyesini taşıyan firmalarımızdan birisi de Özdemir Kuyumculuk oldu.

8 ayardan 22 ayara kadar çok farklı takı gruplarında başarıyla üretim yapan ve 15 yıldır Özdemir Kuyumculuk markasıyla ülke çapında çok geniş bir coğrafyaya ürünlerini taşıyan Nihat Özdemir; yakın zaman önce atölyesini Altınşehir’e taşıdı.

Altınşehir’de iki kattan fazla büyüyen atölyelerinde, çalışanlarının çok daha sağlıklı ve konforlu bir ortamda çalışma imkanı elde ettiklerini belirten Nihat Özdemir; “Altınşehir; sadece bize değil bölgedeki diğer üretici dostlarımızın da gücüne güç katacak ve yeni hedeflere daha kararlı koşmamıza vesile olacaktır. Hakikaten şehrin göbeğinde ve çok eski binalar içinde oldukça iptidai şartlarda çalışan Maraşlı kuyumcular; Altınşehir ile kendilerine yakışan bir çalışma ortamına kavuştular” diye konuştu.

Ramazan bayramı sonrasında kuyum alışverişinde işlerin ciddi oranda artacağını, düğünlerin hız kazanacağını ön gören Özdemir; sözlerini şöyle sürdürdü: “Her yıl Ramazan ayının hemen öncesinde işlerimizde bir azalma olur. Bu azalma dönemini, yeni adresimize adapte dönemi olarak değerlendirmiş olacağız. Bayrama bir iki hafta kala işlerimizin yoğunlaşacağını tahmin ediyoruz. Yeni adresimizde, her zaman olduğu gibi yeni tasarımlarımızın takıya dönüşmesi için yoğun çaba harcayacağız. Kısacası Altınşehir’in hakkını veren ürünler masaya koyacak, ülke genelinde mutlu müşteri sayımızı arttıracağız.”