SEKTÖR > “Seçkin Gold” 2020 yılında büyümeye devam edecek…

“Seçkin Gold” 2020 yılında büyümeye devam edecek…

Yeni yıl ile birlikte ürün çeşitliliğini arttırarak, kontrollü büyüme stratejisine devam edecek olan Seçkin Gold; 2020 yılından oldukça ümitli. Profesyonel ekibiyle; ülkemizin hemen hemen tüm vilayetlerine ürünlerini sunan Seçkin Gold; son yıllarda teknolojiye, AR-GE’ye tasarıma yaptığı yatırımlara güveniyor. Müşteri taleplerine hızla yanıt veren ve ticaret hayatında ‘Yok…Olmaz’ kelimelerini kullanmayan Seçkin Gold; birçok yeni tasarımını yılın ilk günlerinden itibaren müşterilerine sunmaya başlıyor…

Zorlu bir yılı geride bıraktık. 2019 yılı yüksek altın fiyatlarıyla, rekorların kırıldığı bir yıl olarak hatıralarımızda kalacak. Sektörümüzün deneyimli markası Seçkin Gold; hedeflerine uygun bir şekilde kapadığı 2019’un ardından 2020 yılına yeni tasarımlarıyla hızlı bir giriş yapıyor.

Yeni yıldan oldukça ümitli olan firma sahibi Murat İpçioğlu; düşen faizlerin, kuyum alışverişinde 8 taksit uygulamasına başlanmasının etkisiyle 2020 yılında, altının popülerliğinin devam edeceğini öne sürüyor.

2020 yılında yeni teknolojiler eşliğinde ürün çeşitliliklerini arttırmayı planladıklarını ve son dönemde tasarım departmanlarının yoğun bir şekilde yeni tarz ve modeller için mesai harcadığını kaydeden İpçioğlu; “Yetenekli ve genç tasarımcılarımız, markamızın özgün çizgilerini oluşturmasında büyük katkı ortaya koyuyorlar. Ülke geneline ürünlerini sunan Seçkin Gold; farklı pazarların farklı beklentilerine net karşılık veriyor. Geçtiğimiz yıl altın takıda nostalji rüzgarı başladı ve sarrafiye, ata, reşat ile kombin olan takıların biranda tekrar ön plana çıktığını gördük. 2020 yılında bu trendin sürmesini bekliyoruz” diye konuştu.

“Fusion Takılarda Vites Yükselteceğiz”

Son dönemde yükselen çizgisiyle dikkat çeken, fusion üretim tekniğiyle yapılan takılarda Seçkin Gold’un çalışmalarını arttıracağını sözlerine ekleyen İpçioğlu; 2020 yılında 14 ayar fusion takıların iç piyasada talep göreceğini, markalarının fusion takı çeşitliliğini arttıracağını vurgulayarak, yeni yılın ülkemiz ve kuyumculuk sektörümüz için hayırlı geçmesini temenni etti.