SEKTÖR > Takılara yıllardır şıklık katan “Nevzat Yaldız” yenilenen yüzüyle çalışmalarına devam ediyor

Takılara yıllardır şıklık katan “Nevzat Yaldız” yenilenen yüzüyle çalışmalarına devam ediyor

“Nevzat Yaldız İstanbul Vizyon Park Şubesi” yenilendi….

Sektörümüzün önde gelen yaldız ve kaplama atölyesi olan Nevzat Yaldız; geçtiğimiz günlerde İstanbul Vizyon Park’ta bulunan atölyesini yeniledi. Üretim parkuruna kattığı yeni ekipman ve cihazların haricinde, girişinden ofisine kadar tüm alanları yenilenen Nevzat Yaldız; en şık haliyle çalışmalarına devam ediyor…

Yaklaşık 50 yıldır ürünlerin en şık haliyle vitrinlerde yer alması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Nevzat Yaldız; 12 yıldır yer aldığı İstanbul Vizyon Park Şubesini baştan sona yeniledi. Profesyonel iç mimarlardan destek alan Nevzat Yaldız; İVP’deki şubesini son derece modern bir görünüme kavuşturdu.

Markanın ikinci kuşağını temsil eden Nevzat Yaldız İVP Şube Yöneticisi Muhammed Ayaz; yaklaşık 2 aylık titiz bir çalışmanın ardından şubelerinin yenilendiğini, yeni görünümlerinin müşterileri tarafından çok beğenildiğini söyledi.

1971 yılında temelleri atılan Nevzat Yaldız Atölyesinin yıllardır yüksek kaliteli hizmet sunmaya devam ettiğinin altını çizen Muhammed Ayaz; “İVP’de ilk açılan yaldız ve kaplama firmalarından biriyiz. Yenilenme zamanımız gelmişti. Fiziki değişimimizle birlikte, atölyemize de yeni ekipmanlar, yeni cihazlar ve yeni çalışma arkadaşları katıldı. 2021 yılına sektörümüz güzel bir giriş yaptı. Şu anda yavaş yavaş iç piyasada işlerin açıldığını gözlemliyoruz. Kaplama ve yaldız firmalarında hareketlilik varsa, sektörde de hareketlilik var demektir” diye konuştu.

Yakın zaman önce giriş yaptıkları 8 ayar kaplama, yaldız işlemlerine artan bir ilgi olduğunu ve 8 ayara yeni giren birçok firmanın markalarıyla çalışmayı tercih ettiğini kaydeden Ayaz; “8 ayara uzun yıllar sonra girdik. Yeni bir alana girerken uzun bir AR-GE dönemini önemsiyoruz. Biz bir işi ya yaparız ya da yapmayız” dedi.

Demoya Prim Yok…

Nevzat Yaldız atölyelerinde Demo ürünlere hizmet sunulmadığını ve demonun sektörümüze zarar verdiğini sözlerine ekleyen Muhammed Ayaz; sektörümüzün menfaatine olmayan bir alanda, maddi kazanımlar bile elde edilse markalarının o işin içinde olmayacağını, 50 yıldır sektörün içinde olmalarının vermiş olduğu sorumlulukla her hareketlerinde çok dikkatli adımlar attıklarını dile getirdi.