SEKTÖR > “EKAY” imzalı yeni kelepçe koleksiyonu kuyumcu vitrinlerinin en güzel köşesinde yer almayı hedefliyor

“EKAY” imzalı yeni kelepçe koleksiyonu kuyumcu vitrinlerinin en güzel köşesinde yer almayı hedefliyor

Fuar öncesi en yeni tasarımları madene aktaran tecrübeli üretici Ekay Kuyumculuk; fuara katılan çok sayıda firmanın çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Fuarda yeni tasarımlar ortaya koymak isteyenler Ekay’ın yeni modelleriyle dikkat çekecekler…

Deneyimli kuyumcu Emrah Kesim tarafından çalışmalarını yürüten Ekay Kuyumculuk; başarılı geçen 2023 yılının ardından 2024 sezonuna da hızlı bir giriş yapmaya hazırlandı. Uzman olduğu kelepçe takı grubunda oldukça hafif yeni modeller tasarlayan Ekay; tüketicinin kalbini fethedecek çalışmalar sergileyecek.

Her fuar döneminde kendi markası fuara katılıyormuş gibi yoğun bir mesai dönemi geçirdiklerini hatırlatan Ekay Kuyumculuk Firma Sahibi Emrah Kesim; Fuara katılan, sektörün önde gelen bazı markaları için yepyeni modeller yaptıklarını, sürekli yeni model beklentisi içinde olan müşterilerini hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmadıklarını söyledi.

Birçok farklı takı grubunu başarıyla üreten markalarının son iki yılda taleplerin de bir sonucu olarak ağırlığını kelepçe takı grubuna verdiğini kaydeden Emrah Kesim; “Altın fiyat farklılığının negatif sonuçlarını bizlerde yaşıyoruz. Atölyemizden aldığı takıları ihraç eden firmaların taleplerinde ciddi bir azalma var. Ortaya çıkan fiyat farklılığı kuyumculuk sektörümüzün hızla kan kaybetmesine ve yıllar içinde binbir zorlukla elde ettiği pazarları kaybetmesine sebep veriyor. Bu konuyla ilgili acil çözüm bekliyoruz. Mevcut makas eşliğinde İJS’nin arzu edilen sonuçlara vesile olmasını çok zor görüyoruz” diye konuştu.