SEKTÖR > Law’da Pırlanta gibi fırsat sizi bekliyor sakın kaçırmayın

Law’da Pırlanta gibi fırsat sizi bekliyor sakın kaçırmayın

Mustafa Ensari “Başta ABD olmak üzere Dünyanın birçok yerinde CVD’ye olan büyük talep neticesinde 1 karat üzerindeki pırlanta fiyatlarında %25’e varan gerileme oldu. Yıllardır kuyumculuk mesleğini icra ediyorum. Dolar bazında pırlanta fiyatlarında böyle bir gerileme görmedim. Özellikle kuyumcu dostlarıma söylüyorum. Mutlaka bu büyük fırsatı değerlendirin. Mücevher ve çıplak taş almanın tam zamanı.”

Markası Law Pırlanta ile son dönemde dikkat çeken mücevher tasarımlarına imza atan, yıllardır mücevher alanında ulusal ve uluslararası çalışmalarda bulunan İşadamı Mustafa Ensari; pırlanta fiyatlarında tarihte görülmemiş gerilemelere dikkat çekiyor.

Elinde çıplak taş stoğu bulunanları üzecek, alma aşamasında olanları ise sevindirecek gelişmelerin son 6 ayda kademeli bir şekilde pırlanta fiyatlarına yansıdığını kaydeden Mustafa Ensari; “6 ay içinde her ay ortalama 5 puan düşen pırlanta fiyatları, şu an itibariyle en üst noktaya ulaştı. 1 karat ve üzeri pırlantalarda sınıflarına göre %25’e varan düşüşler gördük. Bizim gibi geniş stoklarla çalışan firmaları üzen bu ani gerilemeleri tabi ki eksiksiz bir şekilde ürünlerimize yansıtıyoruz. Özellikle kuyumcu dostlarımız mücevheri uygun fiyat avantajıyla alsınlar. Hakikaten pırlanta gibi fırsat onlara göz kırpıyor” diye konuştu.

Renkli mücevherlerde daha önce fazla kullanılmamış doğal taşlar öne çıkacak…

Son dönemde yine rengarenk mücevherlerin mağazaların vitrinini süslediğini kaydeden Mustafa Ensari; “Biz de Law Pırlanta olarak çok sayıda renkli mücevher tasarımı ve üretimi yaptık. Artık ağırlıklı olarak zümrüt, safir ve yakut kullanmıyoruz. Topaz, turmalin, sitrin, ametist gibi çok sayıda farklı renkli doğal taşı pırlanta ile buluşturuyoruz. Renkli mücevherler güzel görüntülerinin yanısıra daha kolay ulaşılabilir bütçeler ile satışa sunuluyor” dedi.