SEKTÖR > Hallederiz… Revaç ile herşeyin var bir çaresi

Hallederiz… Revaç ile herşeyin var bir çaresi

Sektörümüzün deneyimli yarımamül ve kalıpçılık firmalarından Revaç Kuyumculuk; hem Çemberlitaş hem de Kuyumcukent’te bulunan mağazalarında kuyum üreticisinin yarı mamul taleplerine hızla yanıt veriyor. Birçok farklı talebe olumlu yanıt veren, gerekirse hiç yapılmamış yarı mamulleri üretim bandına alan Revaç; isminde yazan gizli koduyla her zaman çareler üretiyor. Revaç; ümitsizliğin değil çarenin adresi….

Revaç Kuyumculuk, oldukça hareketli geçen yaz mevsimi boyunca kuyum üreticisinin bir dediğini iki etmedi. Geniş ürün çeşitliliğiyle, yarı mamul ve zincir alanındaki taleplere olumlu yanıt veren Revaç; her geçen gün çok daha fazla sayıda kuyum atölyemizin sağ kolu oluyor.

Revaç Kuyumculuk Kuyumcukent Mağaza Müdürü Fatih Karaaslan; pandemi ile birlikte piyasalarda yaşanan genel durgunluğun, bu yaz oldukça azaldığını. Düğünlerin artışının ve gurbetçi vatandaşların altın takı alımlarının hareketlilik olarak sektörümüze geri döndüğünü söyledi.

Gözlemlediği kadarıyla, durgunluğu aşmak için farklı arayışlara giren firmaların sayısının arttığını, kopyalamak veya popüler olanı taklit etmek kolaycılığından yavaş yavaş atölyelerin uzaklaştığını kaydeden Fatih Karaaslan; “Yarı mamul alanında ürün portföyümüzü sürekli geliştirmeye özen gösteriyoruz. Çalıştığımız atölyelere, üretimin her aşamasında destek sunuyoruz” dedi.

Fatih Karaaslan; geniş ürün çeşitliliği ve esnek yapıları sayesinde hemen hemen tüm atölyelerin isteklerine olumlu yanıt verebildiklerini vurgulayarak açıklamasını şöyle sürdürüyor:

“Revaç markamızın içinde gizli bir anahtar kelime var. Marka ismimizdeki 4 harfi kullanınca Ç.A.R.E ortaya çıkıyor. Bizde çare var, soruna doğru müdahale var. Bildiğiniz gibi yeni arayışlar en çok durgun ekonomik dönemlerde artıyor. Pandemi nedeniyle daralan piyasayı aşmak için yeni arayışlar yine hız kazandı. Her Pazar için farklı farklı ürün grupları ortaya koyabilmelisiniz. Revaç Kuyumculuğun deneyimli kadrosu, ileri teknolojisi ve çözüm üretebilme potansiyeli, yeni pazarlara açılmanıza büyük destek sağlayacak.”