SEKTÖR > Reham sizin için özenle seçti… En Güzel İtalyan tasarımları yola çıktı….

Reham sizin için özenle seçti… En Güzel İtalyan tasarımları yola çıktı….

Yılın en önemli uluslararası takı fuarlarından biri olan İtalya Vicenza Oro; geçtiğimiz günlerde İtalya’nın Vicenza şehrinde düzenlendi. Yılın hemen başında düzenlenen bu önemli organizasyon, yıl içinde takıda trend olan detaylar hakkında önemli ipuçları veriyor. Dünya takı trendlerini ülkemize hızla getiren Reham Jewellery; İtalya’da kendisi için özel üretim yapan firmalarla iletişime geçerek, yüzlerce yeni modelin siparişini verdi. Çok yakında yıla damga vuracak, birbirinden özel İtalyan tasarımlar Reham’ın Şeref Efendi Sokak’taki dev mağazasının vitrinlerinde olacak.

Yeni yılın ilk önemli fuar organizasyonu İtalya Vicenza Oro geçtiğimiz günlerde düzenlendi. Fuara Dünyanın çok farklı ülkelerinden çok sayıda üretici katıldı ve binlerce ziyaretçi, yılın ilk trendlerini görmek için Vicenza şehrine akın etti. İtalya’nın önde gelen onlarca üreticisiyle işbirliği yapan Reham Jewellery; fuarı yakından takip etti ve yeni yılın ilk siparişlerini verdi.

Reham Jewellery firma ortağı Fatih Demireller; fuarda gördükleri en yeni tasarımları, çeşitli ufak tefek revizyon talepleri eşliğinde sipariş ettiklerini, İstanbul Jewelery Show Mart öncesi; mağazalarına yüzlerce yeni modelin geleceğini söyledi.

Fuarda pekçok firmanın en yeni ve özel tasarımlarını fuar vitrinlerinde sergilemekten ziyade özel müşterileri için kasalarında sakladıklarını kaydeden Fatih Demireller; “Yeni modellerin kopyalanmasına karşın İtalyanlar ekstra önlem alıyorlar. Siparişlerimizde özellikle altın fiyatlarının yüksekliğini de baz alarak, hafif modellerin olmasına özen gösterdik. İtalya fuarına gitmeyenler hiç üzülmesinler, fuarı onların ayaklarına getiriyoruz” dedi.

Dünya genelinde yüksek altın fiyatlarının, kuyum alışverişindeki tempoyu aşağı çektiğini kaydeden Fatih Demireller; “Özellikle ihtişamlı görünüşüne göre, özel üretim teknikleri sayesinde oldukça hafif üretilen Reham modelleri, 2020 yılında daha da ön plana çıkacak. Benzersiz kalitesine göre uygun fiyatlı işçilikler ile Türkiye’de satışa sunulan Reham’ın yeni modelleri, Mart başı gibi showroomumuzda yer alacak” diye konuştu.

Altın takılara özel bir teknikle (kataforez) çok farklı renkler aktarıldığının ve bu akımın birçok takı modeline bu yıl renk katacağını sözlerine ekleyen Demireller; 2020 yılında takıların türlü türlü renkler ile kombin edileceğini ve daha önce benzeri görülmeyen bir şıklığın elde edileceğini dile getirdi.