SEKTÖR > Sezon başlıyor “Nevzat Yaldız kalitesi” yeni modellerin güzelliğine güzellik katıyor

Sezon başlıyor “Nevzat Yaldız kalitesi” yeni modellerin güzelliğine güzellik katıyor

İstanbul Jewellery Show’da sergilenen çok sayıda yeni takıya son dokunuşları yapan, yılların deneyimli yaldız atölyesi Nevzat Yaldız; şimdi de yeni sezon ürünlere yoğunlaşacak. Yıllardır işini büyük bir özenle yapan deneyimli marka; yeni sezona birçok firmanın iddialı takılarla giriş yaptığını gözlemliyor…

Vitrinlerde tüm ihtişamıyla alıcısını bekleyen takılar; üretimin son aşamasında işinin ehli yaldız atölyesine uğrayınca bir başka güzel oluyor. Tabi ki bu güzel ürünlerin ortaya çıkması için öncelikle taleplerin canlanması gerekiyor. İstanbul Jewellery Show öncesi yoğun mesai yapan ve fuara katılan müşterilerinin takılarını zamanında yetiştiren Nevzat Yaldız; şimdi de yeni sezon için özenle hazırlanan yeni modellerin piyasaya çıkışına hızlı yanıtlar verecek.

Nevzat Yaldız firma ortağı Yasin Ayaz; atölyelerine hem ihracat hem de iç piyasa için çok sayıda üreticiden takılar gelmeye başladığını, son dönemde Anadolu’dan çok sayıda kuyumcunun ihtiyaçlarını gidermek için İstanbul Kuyumcukent ziyaretlerini arttırdıklarını söyledi.

Yüzük, kolye ve bileklik takı grubunun bu dönemde daha fazla tercih edildiğini kaydeden Yasin Ayaz; “Bu sezon hem 14 hem de 8 ayar takılar, ekonomisiyle iç piyasada öne çıkacak. 8 ayar takılara Nevzat Yaldız kalitesiyle özel formüller eşliğinde dayanıklı kaplama uyguluyoruz. Cila, Yaldız, Lazer ile ürünün üzerine patent basımı, kaplama, patlatma, rodaj gibi birçok işlem, markamız çatısı altında gerçekleşiyor” diye konuştu.

Yasin Ayaz; birçok perakende kuyumcusunun üreticilere ‘Nevzat Yaldız’ın özel yaldız rengiyle ürünlerinizi bize getirin’ talebinde bulunduklarını hatırlatarak; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Her yaldız atölyesinin kendine has özel bir rengi oluyor. Bizim rengimiz onlarca yıl içinde piyasada oturdu ve çok beğeniliyor. Perakende kuyumcu dostlarımızın bilerek markamızın ismini zikrederek, üreticiyi yönlendirmelerinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu tip övgüler ve takdirler, çoğu zaman maddi kazancın önüne geçiyor ve bizi yeni uygulamalarımız için motive ediyor.”