SEKTÖR > “Zergeran Diamond” yenilenen vitriniyle çarşının parlayan yıldızı

“Zergeran Diamond” yenilenen vitriniyle çarşının parlayan yıldızı

Zergeran Diamond’ın baştan sona yenilenen vitrini, sektörümüzün kalbinin attığı sokaklardan biri olan Kılıççılar Sokağa renk verdi. Profesyonel bir şekilde dizayn edilen özel vitrin, göz yormayan displayleri ve renkleriyle tamamen ürünü ön plana çıkarıyor. Zergeran Diamond’ın yeni vitrini; bir mücevher mağazası vitrini nasıl olmalı? Sorusuna da net yanıt veriyor. Sabah güneşi de akşam güneşi de bu vitrinden bir başka yansıyor…

Sektörümüzün dinamik mücevher markalarından biri olan Zergeran Diamond; Yaz mevsimine adım atmak üzere olduğumuz şu günlerde Çemberlitaş Kılıççılar Sokak’ta yer alan mücevher mağazasının vitrinini baştan sona yeniledi. “Siz hayal edin biz gerçeğe dönüştürelim” sloganıyla butik üretime yoğunlaşan Zergeran Diamond; özenle hazırladığı vitrininde kardeş markası Orobella Alyans’a da yer verdi.

Zergeran Diamond Pazarlama Müdürü Feyzullah Ören; yeni nesil bir mücevher vitrini ortaya koymak istediklerini ve yaklaşık 1 aylık titiz bir çalışmanın ardından, tamamen ürünü ön plana çıkaran, göz yormayan, çok fazla vitrinlerde görülmeyen pastel renkler ile şık bir vitrin hazırladıklarını söyledi.

Feyzullah Ören; “Zergeran Diamond; geniş ürün çeşitliliğine sahip olan bir mücevher markası olmakla birlikte son yıllarda ağırlıklı olarak butik üretim yapıyor. Yeni vitrinimizde mor ve turuncu displayler tercih ettik. Türkiye’de gözü yormayan, sade ama şık vitrin tasarımı görmek sürekli mümkün olmuyor. Bu açıdan da mağazamızın vitrini, sektörümüze yeni bir bakış açısı kazandıracak zenginliğe sahip. Bir vitrinin hem sade olabileceğini aynı zamanda çok sayıda da üzerine gözler çekebileceğini göstermiş olduk” diye konuştu.

Yılın ilk yarısını son derece başarılı bir şekilde kapattıklarını, pahalı mücevher kategorisinde taleplerin artışta olduğunu kaydeden Ören; yılın ikinci yarısının verimli geçeceğine inandığını, son yıllarda düğün sezonunda gelinlerin mücevher takmak istediğini, turizmin de bu yıl verimli geçmesiyle 2023 yılını istikrarlı ve hedeflerine uygun kapatacaklarını ön gördüğünü dile getirdi.