SEKTÖR > Değerli maden ticaretinde bir başka arzuya gerek yok

Değerli maden ticaretinde bir başka arzuya gerek yok

“Arzu Altın 8 yıldır kuyumcuların değerli maden ticaretindeki güven noktası”

Değerli maden ticaret alanında 8 yıldır Kuyumcukent şubesinden sektörümüze hizmet sunan Arzu Altın; has maden alanında güvenli ve huzurlu ticaretin sarsılmaz adresi olmaya devam ediyor. Mehmet ve Uğur Cesur kardeşler tarafından faaliyetlerine devam eden Arzu Altın; hizmet verdiği 8 yıl boyunca hem yerli hem de yabancı çok sayıda sektör mensubunun değerli maden ticaretinde bir numaralı adresi olmayı başardı.

Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 1. Kat merkez’de yer alan Arzu Altın; 8 yıllık süre içinde piyasanın en hareketli günlerinde de en sakin döneminde de müşterilerine yok kelimesini telaffuz etmeden titiz hizmetini sundu. Altın başta olmak üzere birçok has maden alım ve satımında yardımcı olan Arzu Altın; yılların deneyimli firması Arzu Alyans’ın kardeş markası olarak çalışmalarına devam ediyor.

Arzu Altın firma ortağı Mehmet Cesur; hem alıcının hem satıcının ortak güven duyduğu bir isim olmanın önemli sorumluluklar getirdiğini belirterek; “8 yıldır Arzu Altın kalitesini tercih eden müşterilerimiz var. Her geçen gün yeni müşteriler ile portföyümüzü geliştiriyoruz. Geniş stoklar eşliğinde hizmet veren Arzu Altın; özel motorlu kuryeleri ile hızlı transferlere de imza atıyor. ‘Bir başka arzunuz olmasın bir Arzu Altın herkese yeter’ sloganıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Fuar Zamanı Arzu Alyans Yeni modellerini sergiledi…

Arzu Altın’ın kardeş markası Arzu Alyans; fuar boyunca Kuyumcukent’te bulunan mağazasında sektör mensuplarını ağırladı. İJS fuar günlerinde eski müşterilerinin yanısıra çok sayıda yeni alıcıların da ziyaret ettiği Arzu Alyans mağazasında 2023 yılının popüler olacak alyans modelleri sergilendi.