SEKTÖR > Yeni adresine Rüzgar gibi geldi

Yeni adresine Rüzgar gibi geldi

Kuyumculuk sektörümüzün deneyimli zirkon taş tedarikçisi Rüzgar Stone; Çemberlitaş Kürkçüler Pazarı Sokak’ta yer alan yeni mağazasının kapılarını İstanbul Jewellery Show öncesi açtı. Farklı ölçülerde, çok farklı renklerde, değişik kesimlere sahip olan yüzlerce taş çeşidiyle öne çıkan Rüzgar Stone; yeni adresinde hem çok daha geniş ve ferah hem de çok şık bir mağazaya sahip oldu. Tarihi Kürkçüler Pazarı Sokak’ta bu aralar tatlı bir RÜZGAR esiyor…

Deneyimli kuyumcular Hüseyin Eroğlu ve Ahmet Bülent Çilkaya tarafından kurulan Rüzgar Stone; Kuyumcukent ve Çemberlitaş’ta yer alan satış ofisleriyle, sektörümüzün seçkin markalarına zirkon taşlar sunuyor. Hem altın takı hem de gümüş takı üreticilerinin yoğun ilgisine net yanıtlar veren tecrübeli marka; yeni adresine kavuştu.

Özellikle gümüş takı firmalarının konuşlandığı Tavuk Pazarı bölgesindeki Kürkçüler Pazar Sokak’ta çok şık ve merkezi bir konumda yeni mağazasını hizmete sokan Rüzgar Stone; yeni adresinde sade ve şıklığı birlikte sergiliyor.

Firma ortağı Hüseyin Eroğlu; Çemberlitaş’ta bulunan iki mağazalarının hem küçük hem de iki farklı noktada bulunduğunu, yeni mağazalarına taşınarak tek bir adreste çok daha geniş kitlelere konforlu bir hizmet sunma imkanı yakaladıklarını söyledi.

İstanbul Jewellery Show öncesi tüm stoklarını en kuvvetli hale getirdiklerini, ithal ettikleri zirkon taşlarda aranan her tür taş için olumlu cevap vermeye hazır olduklarını belirten Eroğlu; “Fuar döneminde hem Çemberlitaş hem de Kuyumcukent mağazalarımız aktif olarak sektör mensuplarımıza hizmet verecek. Fuar dönemlerinde sektörün kalbinin attığı her iki noktaya sektör mensupları mutlaka ziyaret gerçekleştiriyor. Yeni adresimizde zengin taş stoğumuzla sektör mensuplarını ağırlamaktan onur duyacağız” diye konuştu.

Markanın bir diğer ortağı Ahmet Bülent Çilkaya’da yaptığı açıklamada; yeni mağazalarının sokağın en kıymetli noktalarından birinde yer aldığını, sektörümüzün yakından tanıdığını Rüzgar Stone markasının yeni mağaza ile çok daha göz önünde yer alma imkanı bulacağını söyledi.