SEKTÖR > Güncel ve üretimi sorunsuz tasarımlar sizi bekliyor. “Bay Design”

Güncel ve üretimi sorunsuz tasarımlar sizi bekliyor. “Bay Design”

Sektörümüzde 10 yılı geride bırakan tasarım uzmanları Barboros Senan ve Ali Köroğlu tarafından kurulan Bay Design Kuyumcukent ve Vizyon Park’ta bulunan ofisleriyle sektörümüzün seçkin markalarına birbirinden güzel modeller sunuyorlar. Ürün arşivlerinde binlerce farklı tasarıma yer veren Bay Design; özellikle ekonomik çözümleri ve sürekli güncel, yeni modelleriyle kuyumcuların iş hayatına büyük kolaylıklar katıyor.

Son dönemde çok sayıda firmamızın tercihi olan, 3d mum model üreten Bay Design; 2023 yılında yükselen çizgisini istikrarlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Çok sayıda 3d yazıcı makinesiyle çok hızlı çözüm odaklı hizmet sunan Bay Design; farklı ürün gruplarında uzmanlaşan tasarımcılarıyla sürekli yeni model üretimi gerçekleştiriyor.

Firma ortağı Ali Köroğlu; yıllar içinde oluşturdukları güncel model arşivinin sürekli yeni tasarımlarla zenginleşmeye devam ettiğini, isteyen markalar için şirkete özel, butik çizim, özel temalı koleksiyon oluşturma hizmeti de sunduklarını söyledi.

Dünyanın farklı coğrafyalarına ve farklı kültürlere uygun tasarımlar da yaptıklarının altını çizen Ali Köroğlu; “Müşterilerimizin önemli bir bölümü ihracat yapan firmalardan oluşuyor. Her pazarın takıdaki zevk ve tercihlerini çok iyi analiz ediyoruz. Değerli firmalarımızın yeni model konusunda tasalanmalarına gerek kalmıyor. Bay Design sorunların değil hep çözümlerin bir parçası oluyor” dedi.

Firmanın bir diğer ortağı Barboros Senan da yaptığı açıklamada özellikle Bay Design’ın zengin model çeşitliliğine ve uygun bütçeler eşliğinde çalışma prensibine dikkat çekti.

Senan; tasarım aşamasında müşterileriyle sık sık iletişim kurduklarını, firmaların sahadaki tecrübelerini ve son tüketicinin taleplerini de özenle etüt ederek nokta atışlı modeller hayata geçirdiklerini sözlerine ekledi.