SEKTÖR > Aradığınız tüm modeller bu mağazada Bu mağaza Anadolu kuyumcusunun her koşulda yanında

Aradığınız tüm modeller bu mağazada Bu mağaza Anadolu kuyumcusunun her koşulda yanında

“Akben Toptan Satış Mağazası” kısa süre içinde 30 farklı ilden yüzlerce kuyumcuyu ağırladı..

Ülkemizin önde gelen kuyum markalarından Akben Kuyumculuk tarafından Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde yakın zaman önce hizmete giren Akben Toptan Satış Mağazası; kısa süre içinde 30 farklı ilimizden gelen yüzlerce kuyumcuyu ağırladı. Farklı ayarlarda her çeşit ürün grubunu barındıran dev mağaza; kuyumcunun hızla ihtiyaçlarını giderdiği, pratik ve çözüm odaklı anlayışla hizmet sunuyor. Tüm bu artılarının yanında Akben Toptan Satış Mağazası, uygun işçilik fiyatlarıyla kuyumcuların alırken kazanmasına da vesile oluyor.

Akben Kuyumculuğun önemli yatırımlarından biri olan ve ülkemizin en büyük toptan satış mağazaları arasında yerini alan “Akben Toptan Satış Mağazası” Altınşehir’in her geçen gün artan yoğunluğuna önemli katkılar sağlıyor. Ortalama her hafta yeni modeller eklenen Akben mağazası; hem toptan hem perakende kuyumcusunun iş hayatına büyük kolaylıklar kattı.

Akben Kuyumculuk Firma Ortağı Ali Akben; çok kapsamlı tanıtımlar yapmamalarına karşın, gelen kuyumcunun memnuniyetini dinlendirmesiyle, fısıltı gazetesi tabiriyle birçok kuyumcunun mağazalarına gelmesine vesile olduğunu söyledi.

Mağazalarındaki ürün portföyünü, kuyumcu dostlarının istekleriyle şekillendirdiklerini ve her geçen gün İstanbul’dan daha fazla ürün getirerek Anadolu kuyumcusuna sunduklarını kaydeden Ali Akben; “Müşterimize kulak veriyoruz. Sahada olan insanların düşüncelerini çok iyi etüt ederek, yeni tasarımlarımızı, onlardan aldığımız bilgileri ve talepleri etüt ederek şekillendiriyoruz” dedi.

Ali Akben; “Mağazamızı açarken, bir kuyumcunun tüm takı ihtiyaçlarının A’dan Z’ye tek adreste karşılanmasını hedeflemiştik. Bu konuda oldukça başarılı olduğumuzu gördük. Altınşehir’den bizden sonra birkaç değerli meslektaşımız showroom açtılar. Altınşehir için 365 gün fuar alanı demiştim. Arkadaşlarımızın mağazalarıyla, bizim mağazamızla Altınşehir kuyumcular için gerçek anlamda bir çekim merkezi oluyor” diye konuştu.