SEKTÖR > “Kalıbının takısı” olsun diyorsanız Özgün Mold hemen yanı başınızda

“Kalıbının takısı” olsun diyorsanız Özgün Mold hemen yanı başınızda

Kuyum sektörüne hem makine hem de kalıp alanında uzun yıllardır hizmet sunan Özgün Mold; 2021 yılında kalıp ihracatında önemli başarılara imza attı. 20’den fazla ülkeye kalıp ihraç eden markamız; akla hayale gelen gelmeyen her şeyin pres kalıbını sizlere sunuyor. Sadece kalıp alanında 12 uzman personelle hizmet veren Özgün Mold ile takı üretmek çok kolay…

Hem ülkemizde hem de yurtdışında önemli bir müşteri portföyüne sahip olan Özgün Mold; 2021 yılında kalıplarına sığmayan çalışmalara imza attı. 15 yıl içinde binlerce takının kalıbını çıkaran Özgün Mold; müşterilerinin her istediğini başarılı bir şekilde kalıba döküyor.

Özgün Mold firma sahibi Recep Erdüzgün; yüksek teknolojinin kullanıldığı atölyelerinde, istenen kalıbı sıfır hata ile 24 saat içinde müşterilerine sunduklarını ve geçen yıl ürettikleri kalıpların %70’ini ihraç etme başarısı gösterdiklerini söyledi.

“Pres kalıp ile takı üreten firmalar için anahtar teslim atölye sunuyoruz”

Pres takı üretimi yapmak isteyen birçok yerli ve yabancı firmanın A’dan Z’ye hem kalıp hem makine ihtiyaçlarını tek başlarına karşıladıklarını kaydeden Erdüzgün; “Anahtar teslim çok sayıda atölye yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ürün teslimi sonrasında da müşterilerimize destek veriyoruz. Son yıllarda birçok ülkede takı üretimi arttı. Ekonomi bakımından sıkıntılı bir süreçten geçmemize rağmen, şu an için ülke kuyumculuğumuzu sekteye uğratacak bir tehdit yok. Türk takısının, dünyanın her yerinde vizesi cebinde.” dedi.

“Gram Altın üretiminde dram yaşamayın….”

Özgün Mold’un, gram altın üretimi yapacak olan bir atölyenin ihtiyacı olan her türlü makine ve özel güvenlikli ambalajlama sistemlerini başarıyla ürettiğini kaydeden Recep Erdüzgün açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Gram altın üreticisi olan birçok seçkin firmayla çalışıyoruz. Gram altın üretimine girecek kişinin bizim ürünlerimizi incelemeden karar vermemesini tavsiye ederim. Gram altınların hem kalıpları hem de tüm makine parkuru firmamızın ürün portföyünde yer alıyor. Bu konuda hiç mütevazilik yapamayacağız. Çok yüksek kaliteli işçilik ortaya koyuyoruz ve bu alandaki tecrübemize güveniyoruz. Gram altında dram yaşamayın, Özgün Mold size yeter diyoruz.”