SEKTÖR > Ekay Kuyumculuğun yüzlerce takısı Kuyumcukent Zemin katta bulunan toptan satış mağazasında

Ekay Kuyumculuğun yüzlerce takısı Kuyumcukent Zemin katta bulunan toptan satış mağazasında

Ekay’ın ürettiği takıları yakından görmek için Kuyumcukent Atölyeler Bloğu Zemin kat merkez bölümünde bulunan mağazaya gelebilirsiniz…

Yılların deneyimli kuyumcularından biri olan Emrah Kesim tarafından faaliyetlerine 8 yıldır başarıyla devam eden Ekay Kuyumculuk; ülkemizde geniş bir coğrafyada çok sayıda kuyumcunun vitrinlerinde yer almayı başardı. A’dan Z’ye birçok takı grubunda başarılı üretim gerçekleştiren Ekay Kuyumculuk; son dönemde Kuyumcukent Atölyeler Bloğu Zemin Kat Merkez’de yer alan mağazasının vitrinlerinde görücüye çıkıyor.

Mesleğe çok küçük yaşlarda adım atan ve kuyumculuk ile ilgili tüm branşlarda deneyim elde eden kuyum ustası Emrah Kesim; markası Ekay Kuyumculuk ile yaklaşık 8 yıldır sektörümüze hizmet sunuyor. Kuyumcukent’te yer alan atölyesinde işinin uzman kadrosuyla başarılı çalışmalara imza atan Ekay Kuyumculuk; hemen hemen tüm takı gruplarında başarılı üretimiyle dikkat çekiyor.

Ekay Kuyumculuk imzalı takıların; ülkemizin dört bir yanına servis ediliyor. Aynı zamanda Kuyumcukent Atölyeler Bloğu Zemin kat merkez bölümünde yer alan mağazası bir showroomu vazifesi icra ediyor.

Ekay showroom vitrininde ve mağaza içinde yer alan yüzlerce takı da Ekay’ın imzası var. Ekay Kuyumculuğun ürünlerini yakından görmek isteyenleri Kuyumcukent’e davet eden Emrah Kesim; “Çok yakında mobil ekibimiz de sahaya iniyor. İlk önce Marmara bölgesine ürünlerimizi sunacağız. Ardından Anadolu’ya da açılım yapacağız. Ekay; kontrollü ama hızlı büyümesine devam edecek” dedi.