SEKTÖR > Küpe Jewellery Show Başlıyor…

Küpe Jewellery Show Başlıyor…

Durin Gold 2024 koleksiyonunu gururla sunar

Ülkemizin en hızlı çıkış yapan markalarından biri olan Durin Gold; çok kısa süre içinde son derece başarılı çalışmalara imza attı. 50 kişilik dev kadrosuyla 3 farklı atölyesinde her gün yüzlerce küpe üretimi gerçekleştiren Durin Gold; çok geniş bir coğrafyada mutlu müşteriler edindi. Her yıl İstanbul Jewellery Show öncesi sezonun en yeni koleksiyonunu tanıtan Durin Gold; yaklaşık 600 yeni modeliyle adeta Küpe Jewellery Show yapacak. Fuar döneminde İstanbul’a gelip Çemberlitaş’ta Durin Gold’un mağazasına uğramamak yeni sezon küpe trendlerini görmemek anlamı taşıyacak…

Tüm mesleki bilgi ve birikimini küpe takı grubuna kanalize eden Mustafa Kuşkaya; ekibiyle beraber markası Durin Gold’u geleceğe başarıyla taşıyor. Her İJS fuar dönemlerinde sezonun en yeni tasarımlarını tanıtmayı bir gelenek haline getiren Durin Gold; 600’den fazla yeni küpe modelini mağazasında sergilemeye başlıyor.

Durin Gold Genel Müdürü Mete Kuşkaya; markalarının çok geniş bir coğrafyaya hitap ettiğini, birçok farklı ülkenin birçok farklı şehrin küpeden beklentisine karşılık vermek için ürün çeşitliliğinde limitleri zorladıklarını söyledi.

600 yeni modele yıl içinde yine ekleme yapacaklarını belirten Mete Kuşkaya; “Her biri farklı kuyum üretim tekniklerinde uzmanlaşan 3 atölyemizde küpe üretimi gerçekleştiriyoruz. Tüm gücümüzü küpe ürün grubunda kullanıyoruz. Kısa sürede küpe denince akla gelen markalar arasında yer aldık. Yeni yıla ülke genelinde gayet güzel bir satış performansıyla başladık. İJS fuar günlerinde tüm sektör mensuplarını çarşıdaki mağazamızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Altın fiyat farklılığı ihracat potansiyelimizi tam kullanmamıza imkan vermiyor…

Kuşkaya; özellikle ihracat alanında altın fiyat farklılığının (makas) olmasının olumsuz etkilerini kendilerinin de yaşadığını vurgulayarak; “Yıllar içinde büyük bir mücadele ile elde edilen yurtdışı pazarları kaybetme riski hepimizi endişeye sevk ediyor. Dünya çapında ilk 3 içinde olduğumuz kuyumculuk sektöründe altın fiyat farkıyla uluslararası rakiplerimizle eşit koşullarda rekabet etmemiz mümkün değil. Acilen bu konuyla ilgili çözüm getirilmesi gerekmektedir” dedi.