SEKTÖR > Altınşehir’in parlayan yıldızı

Altınşehir’in parlayan yıldızı

Altınşehir’in parlayan yıldızı… Akben Toptan Satış Mağazası..

Bölgenin 1 numaralı mağazası 1 yaşında

Her hafta onlarca yeni modele ev sahipliği yapan, Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nin parlayan yıldızı Akben Toptan Satış Mağazası; özellikle Anadolu esnafınız vazgeçilmez adresi oluyor. Sürekli yenilenen, çok farklı tarzları tek çatı altında toplanay Akben mağazası’nda kuyumcular aradıkları tüm takıları bulma ve uygun fiyatlı bir şekilde satın alma şansı elde ediyorlar…

Anadolu’da kuyumculuğun kalbinin attığı tek adres haline gelen Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi; içinde yer alan deneyimli markalar ile büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl bugünlerde kapılarını aralayan Akben Toptan Satış Mağazası; bölgenin en büyük mağazası olmanın yanısıra, yüzlerce ürüne de ev sahipliği yapıyor. Akben mağazasına gelen kuyumcular farklı ayarlarda, her hafta değişen trend takıları yakından inceleme ve uygun fiyatlar eşliğinde satın alma imkanı elde ediyor.

Akben Kuyumculuk firma ortağı Ali Akben; her hafta değişen takıları hazırlamak için 20 kişilik zengin takı tasarım uzmanı bir kadroyla çalışmalarına devam ettiklerini kendi modellerinin haricinde İstanbul’da üretilen en yeni modelleri de anında mağazalarında Anadolu esnafının kullanımına sunduklarını söyledi.

Mağazalarını görmek için Anadolu’dan gelen çok sayıda esnafın aynı zamanda Altınşehir’i de doğal olarak ziyaret ettikini kaydeden Ali Akben; “Mağazamızı açarken, bir kuyumcunun tüm takı ihtiyaçlarının A’dan Z’ye tek adreste karşılanmasını hedeflemiştik. Geçen bir yılın ardından, bu konuda oldukça başarılı olduğumuzu gördük. Her hafta yeni ürünler mağazamıza giriyor. Ülkemizin çeşitli illerindeki birçok toptan ve perakende kuyumcuları düzenli olarak mağazamıza gelmeye başladılar” diye konuştu.

Yılın ikinci yarısının oldukça hareketli geçeceğini tahmin ettiklerini sözlerine ekleyen Ali Akben; Akben Kuyumculuğun yakın zaman içinde ihracat alanında da önemli açılımlar yapmayı planladığını sözlerine ekledi.