SEKTÖR > “Arzu Alyans” yabancı gelin ve damatların da nikah şahidi oluyor

“Arzu Alyans” yabancı gelin ve damatların da nikah şahidi oluyor

Ülkemizin önde gelen alyans üreticilerinden biri olan Arzu Alyans; son dönemde üretiminin yaklaşık %20’lik bir bölümünü Avrupa ve Arap Yarımadası’na ihraç ediyor. Yabancı damat ve gelinliklerin hiç yabancılık çekmediği Arzu Alyans kalitesi; binlerce düğünde mutlulukların şahidi oluyor…

Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetine verdiği büyük önem ile dikkat çeken Arzu Alyans, her geçen gün işlem hacmini artırıyor. Ülkemizde geniş bir coğrafyada onlarca kentimizdeki kuyumcu vitrinlerinde kendine yer bulan deneyimli marka; son dönemde ihracat alanında da kayda değer çalışmalar ortaya koyuyor.

Arzu Alyans firma ortağı Uğur Cesur; Almanya ve Dubai’deki kuyumculara alyanslarını sunduklarını, bu iki bölge üzerinden farklı ülkelere de alyanslarının ulaştığını ifade ediyor.

Avrupa’da daha sade modellerin Arap Yarımadası’nda ise daha çok fantezi alyansların öne çıktığını kaydeden Uğur Cesur; “İhracat alanında çok daha fazla yol alacağımıza inanıyoruz. Yüksek kaliteli üretim yapan bizim gibi değerli alyans markalarımız; özellikle fiyat avantajıyla Dünya genelinde çok daha büyük Pazar payı alabilir. Önümüzdeki birkaç yıl içinde üretimimizin %40’ını ihracata yönlendirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Cesur; “ İçi boş, CNC ve şarnel üretim teknikleriyle alyans üreten Arzu Alyans; yıllar içinde binlerce ürüne sahip dev bir arşive erişmiştir. 1,5 gram ile 6 gram arasında müşterilerimizin taleplerine göre üretim yapıyoruz. Bir siparişe de bin siparişe de aynı özeni gösteriyoruz” dedi.

Bu yaz itibariyle düğünlerin de üst seviyede olmasıyla alyans takılara yoğun ilgi olduğunu ve son derece verimli bir yaz dönemi geçirdiklerini sözlerine ekleyen Uğur Cesur; markalarının sürekli yeni modeller üretmeye devam ettiğini, her geçen gün müşteri portföylerine yeni kuyumcuların dahil olduğunu dile getirdi.