SEKTÖR > Apel İş imzalı setler bu yaz yine çok konuşulacak

Apel İş imzalı setler bu yaz yine çok konuşulacak

Birbirinden özel set, kelepçe, yüzük, kolye, bileklik, tektaş, sırataş gibi daha bir çok takı grubunda özgün model üretimiyle dikkat çeken Apel İş; yaza özel birçok yeni set montürler tasarladı. Bu yıl; pandeminin etkisini büyük ölçüde kaybetmesinin de doğal sonucu olarak iki kat fazla düğün yapılacağı ön görülüyor. Apel İş; setler özellikle gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürecek…

Sektörümüzün deneyimli markalarından biri olan Apel İş Kuyumculuk; yaz mevsiminde popülerliği ve satış rakamları artan set mücevherler için çok şık yeni montürler hazırladı. Bu yıl düğünlerin de iki kat fazla düzenleneceği tahmin ediliyor. Apel İş Kuyumculuk firma sahibi Piyer Sivaslıoğlu; günümüz gelinlerinin sadece tektaş mücevher ile mutlu olmadıklarını, gelinliklerinin üzerine bir de mücevher set takmak istediklerini; pandeminin etkisini yitirmesiyle bu yıl sete talebin önemli ölçüde artacağını ifade ediyor.

18 ayar ve oldukça hafif üretilen Apel İş imzalı setlerin; ülkemizin en Doğusundan en Batısına kadar her bölgede rağbet gördüğünü kaydeden Piyer Sivaslıoğlu; “Ağırlıklı olarak set takılar, yaz mevsiminde çok daha yoğun talep görüyor. Pandemi nedeniyle geçtiğimi iki yıl boyunca hem iç piyasada hem de yurtdışında set takılarımıza taleplerde azalma oldu” diye konuştu.

Full set montür de tasarladıklarını kaydeden Sivaslıoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Sürekli yeni modelleri üretim bandımızdan çıkarıyoruz. Artık çok hafif setler yapmak için ekstra çaba sarfediyoruz. Artık bölgelere özel üretim yapmak, kültürel yaşamlarını çok iyi etüt ederek ülke bazında tasarım gerçekleştirmek zaruri bir hal almıştır. Birbirinden özel mücevher set montürlerimizi görmek isteyen müşterilerimizi, showroomuza bekliyoruz. ”