SEKTÖR > Türkiye’nin “Seçkin” markası ülkemizin her yerinde seçilen markası oluyor

Türkiye’nin “Seçkin” markası ülkemizin her yerinde seçilen markası oluyor

Yılların deneyimli markası; yüksek kaliteli üretimi, özgün tasarım çizgisi ile ülkemizin dört bir yanında tercih ediliyor. Seçkin Gold; Kahramanmaraş’ta bulunan dev üretim tesisinde hem 14 hem 22 ayar takılar madene aktarıyor. Seçkin Gold’un kalesi olarak kabul edilen Güneydoğu Anadolu; markanın yıllardır büyük özen gösterdiği bir coğrafya olarak dikkat çekiyor. Yıllar içinde en ücra bölgelerdeki kuyumcuların vitrinlerinde bile yer bulan Seçkin Gold; takı kültürünün yaşadığı ve yaşatıldığı her yerde ısrarla aranan marka kimliğiyle geleceğe emin adımlarla ilerliyor.

Kahramanmaraş insanının eşsiz çalışkanlığı ile Batının ileri teknolojisini başarıyla harmanlayan Seçkin Gold; üretiminin yarısından çoğunu 22 ayar takılara ayırıyor. Kendine has özel rengiyle dikkat çeken Seçkin Gold takıları; yıllar içinde, hem modern hem geleneksel çizgilere sahip tasarımlarıyla Anadolu kadınının vazgeçilmezi oldu.

Farklı kültürlere sahip pazarlara rahatlıkla hitap edebilmek adına, değişik ürün gruplarını üretmek için gerekli tüm üretim tekniklerini yıllardır başarıyla uygulayan Seçkin Gold; yüksek altın fiyatlarının da etkisiyle Anadolu’ya 22 ayar takılar ile birlikte 14 ayar takılarda sunuyor.

Seçkin Gold firma sahibi Murat İpçioğlu; 1998 yılında Van’a kadar takı pazarlama için yollara düştüğünü, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin markalarının gelişiminde büyük katkıları olduğunu belirterek; “Bugün itibariyle işbirliği içinde olduğumuz çantacı arkadaşlarımız vasıtasıyla Seçkin Gold imzalı ürünler, Doğu’nun her ilçesindeki kuyumcularda bulunmaktadır. Takı kültürüne büyük önem veren, takı kalitesinden çok iyi anlayan Doğu kadınından takdir gören markamız; bu bölgeden aldığı güçle Batı açılımını başarıyla gerçekleştirmiştir. Kahramanmaraş Altınşehir’deki üretim tesisimize önemli yatırımlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.