SEKTÖR > SEVA Şarnel & Yarı Mamul yeni modelleriyle yine kuyum üreticisinin sağ kolu olmaya devam edecek

SEVA Şarnel & Yarı Mamul yeni modelleriyle yine kuyum üreticisinin sağ kolu olmaya devam edecek

Yeni yıl ile birlikte 9 yılı geride bırakan Seva Şarnel & Yarı Mamul; ürün portföyüne birçok yeni modeli dahil ediyor. Son olarak ataç zincir üreten ve satışa sunan Seva Yarı Mamul; üretici dostlarının bir dediğini iki etmiyor. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 4’üncü katta yer alan yarı mamül toptan satış mağazası ve Çemberlitaş Şeref Han’da yer alan ikinci mağazasıyla sektörümüzün tümüne hızlı hizmet sunan Seva; yeni yılda da kuyumcuların çözüm ortağı olmayı sürdürecek…

Kuyumculuk sektörüne küçük yaşlarda adım atan Turan & Nejdet Barlık kardeşler 9 yıl önce kurdukları Seva Şarnel & Yarı Mamul markasıyla, birçok firmamızın üretim aşamasında en yakın çözüm ortağı oluyor. Küpeden bileziğe, alyanstan kolyeye kadar şarnel olabilecek tüm takı gruplarında yarı mamul ürünler, farklı tarzlarda altın zincirler üreten Seva; yeni yıla güzel bir giriş yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yeni yıla hareketli giriş yaptıklarını ve “Ataç Zincir” “İçi boş gurme zincir” modellerini de ürün portföylerine dahil ettiklerini kaydeden Turan Barlık; “ Müşterilerimize sadece ürün portföyümüzü sunmakla yetinmiyor onların istedikleri modelleri de üretim bandımızda madene aktarıyoruz. Ataç Zincir; geniş ürün portföyümüze dahil oldu. Çok yakın zaman içinde 8 ayar stoklu bir şekilde altın topları da mağazalarımızda satışa sunacağız” diye konuştu.

Yarı Mamul alanında geniş ürün portföylerinin bulunduğunu ve çeşitliliklerini her geçen süre içinde arttırdıklarını vurgulayan Turan Barlık; “Özellikle altıntop konusunda çok ciddi bir ürün arşivimiz bulunuyor. Kalemli, farklı ebatlarda, aklınıza gelebilecek her türde dorika parçalarını (altın topları) bizden temin edebilirsiniz” dedi.

Günümüzün hızlı üretim çarkında, firmaların doğru ve kendilerini yakından tanıyan bir yarı mamul üreticisiyle birlikte hareket etmelerinin büyük avantaj sağladığını vurgulayan Turan Barlık; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Farklı ayarlarda yarı mamül ürünler müşterilerimize sunuyoruz. Firmaların bizlerden talepleri oluyor ve bizim portföyümüzde istedikleri parçalar olmasa da tasarımcılarımız yeni çizimler yaparak, müşterimize olumlu yanıt veriyoruz. Yarı mamullerimizin tamamına yakını kendi atölyemizde üretiliyor. İJS Mayıs ayında düzenlenirse fuarda yerimizi alacağız. 2021 yılının güzel geçeceğine inanıyoruz. Altın fiyatlarındaki istikrar biraz daha devam ederse, piyasada hareketlilik hız kazanır.”