SEKTÖR > “Besay” fuarın kapısının aralanmasını bile büyük bir kazanç olarak görüyor

“Besay” fuarın kapısının aralanmasını bile büyük bir kazanç olarak görüyor

Ömer Kaya “Kötü fuar yoktur fuara özensiz hazırlananların kötü sonuçları vardır”

İstanbul Jewelry Show’un deneyimli markalarından biri olan ve yıllardır fuarda birbirinden renkli, iddialı tasarımlarıyla sektör mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Besay Kuyumculuk; fuarda yine çok farklı zevklere hitap edecek. Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; hiçbir şekilde fuarın kötü geçmesinin mümkün olmadığını, fuara iyi hazırlanmanın veya özensiz hazırlanmanın sonuçlarının olacağını söyledi.

Ülkemizin seçkin markalarından biri olan Besay Kuyumculuk; bir fuara daha özenle hazırlandı. A’dan Z’ye çok farklı takı gruplarında en yeni tasarımlar hazırlayan ve yeni sezonda ses getirmesi muhtemel birçok özgün çizgiyi ortaya çıkaran Besay; fuardan yine mutlu bir şekilde ayrılacağına emin.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; yıllardır İJS’nin iki ayağına da düzenli katıldıklarını, şimdiye kadar fuardan hiç mutsuz bir şekilde ayrıldıkların olmadığını söyledi. Fuarın kötü geçmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Ömer Kaya; “İJS Mart fuarı; sektörümüz açısından yeni yılın uyanışı ve sezon açılışını ifade ediyor. Adeta kış uykusundan kalkıyor ve bahara merhaba diyoruz. Fuar; hepimiz için itici güç oluşturuyor. Fuar; hiçbir zaman bir firmayı zirveye taşımaz ama fuarın sağladığı motivasyon unsuru, herkesin silkinmesine ve yeni sezona konsantre olmasına sebebiyet verir. Kısacası fuarın gücünü arkasına alan için her fuar bir kazançtır” diye konuştu.

Besay Kuyumculuk; fuar öncesi yine en yeni ve 2022 yılında popüler olması yüksek ihtimalli tasarımlarını madene aktaracak. İJS’de tüm üretim kaslarını cömertçe göstermeye hazırlanan Besay; fuar kapsamında çocuk takısına her zaman olduğu gibi pozitif ayrımcılık yapacak. Markanın son dönemde önem verdiği Sultanayt taş koleksiyonu, yeni versiyonuyla fuarda olacak.

Besay standında; fenomen olan ve yıllardır yüksek satış rakamlarıyla çıkışını ara vermeden sürdüren altın emzik dahil olmak üzere yüzlerce yeni çocuk takısını ayrı bir bölüm içinde sergilenecek. Markanın yurtiçinde çocuk takısını özel displayler eşliğinde satışa sunmasıyla ilgili sunumları yine fuar alanında ilgi toplayacak.