SEKTÖR > “KAD Teknik” fuarda umduğundan fazlasını buldu

“KAD Teknik” fuarda umduğundan fazlasını buldu

“KAD Teknik” fuarda umduğundan fazlasını buldu

Kuyum üreticisinin A’dan Z’ye her tür teknik cihaz, makine, ekipman ve sarf malzemelerini tedarik eden KAD Teknik Malzeme; 7. kez katıldığı İstanbul Jewelery Show’dan mutlu bir şekilde ayrıldı. İki yıl aradan sonra yapılan İJS’ye oldukça temkinli giren KAD Teknik; özellikle İtalyan Taumac lazer makinesi ve 3D Plus modelleme robotunun yeni makinesiyle dikkat çekti.

Kuyum üreticisine en son teknik cihazları yıllardır titizlikle sunan KAD Teknik; 50. kez düzenlenen İJS’den başarılı sonuçlarla ayrıldı. Pandeminin gölgesinde fuara hazırlanan KAD Teknik; herşeye rağmen birçok alanda yeni makine tanıtımını yaptı.

KAD Teknik Firma Ortağı Ohannes Kadehjian; Özellikle Arap ülkelerinden ve Kuzey Afrika’dan çok sayıda yabancı alıcıların geldiğini, Amerika’dan dahi birçok yeni müşteriyle tanışma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

İtalya’da üretilen ve Dünyada çok sayıda kuyumcunun tercihi olan Taumac marka lazer cihazının yeni modelinin büyük ilgi gördüğünü aynı zamanda 3D Plus modelleme robotunun, tabla olmadan kullanılan yeni versiyonunun ziyaretçiler tarafından hayranlıkla izlendiğini kaydeden Ohannes Kadehjian; “Gördük ki çok sayıda yabancı uzun zamandır ülkelerinden dışarı çıkamamışlar. Fuarımız onlar için aynı zamanda güzel bir yurtdışı gezi bahanesi oldu. İlginçtir çok sayıda yeni alıcı ile tanıştık. Böylesi bir pandemi döneminde fuar öncesi bu sonucun ortaya çıkacağını tahmin etmiyorduk. Şimdi Mart İJS 2022’ye çok daha ümitli bir şekilde bakıyoruz” diye konuştu.

KAD Teknik standında tanıtılan İtalyan Taumac Lazer firmasının üst düzey yöneticisi Gianni Turato İJS’ye geldi. Taumac’ın yeni modelini alıcılara detaylı bir şekilde anlatan İtalyan işadamı; KAD Teknik ile işbirliği yapmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını, KAD Teknik firmasının Taumac Lazer makinesini Dünyanın çok farklı noktalarına taşıma konusunda başarılı çalışmalar yaptığını ifade etti.