SEKTÖR > Bildiğiniz yemeklerde farklı lezzetler ile çok hızlı mutlu olacaksınız

Bildiğiniz yemeklerde farklı lezzetler ile çok hızlı mutlu olacaksınız

Fast food sevenler için yeni lezzetler Bakırköy’de

“ATAWİCH Fast Food “ Be Happy Fast”

Son dönemde ülkemizde fast food restaurant zincirlerinin sayısı hızla artıyor. Atawich isimli yepyeni bir fast food lezzet noktası, Bakırköy’de kapısını araladı. Yıllar önce komşumuz İran’da hizmet vermeye başlayan ATAWİCH Fast Food; Almanya, Irak ve Gürcistan’dan sonra İstanbul’a da geldi. Hamburger, pizza, sandviç çeşitleri, hot dog gibi daha bir çok farklı fast food lezzetini tek bir adreste sunan ATAWİCH; benzer yemekleri benzersiz tatlarla masanıza getiriyor….

Ülkemizin en kalabalık ilçelerinden biri olan Bakırköy’de geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan ATAWİCH Fast Food; kısa sürede çok sayıda müdavim elde etti. İranlı işadamı Ata Ghoutbi tarafından 18 yıl önce kurulan ATAWİCH; İran’da 70 şubeye ulaştıktan sonra Dünyaya açılmaya başladı. İstanbul’da ilk şubesi Bakırköy’ün en işlek caddelerinden biri olan İncirli’de açılan ATAWİCH Fast Food; pizza, hamburger ve zengin sandviç çeşitleriyle tüm fast food lezzetlerini tek adreste ziyaretçilerine sunuyor.

ATAWİCH Türkiye Genel Müdürü Serhat Baldan; fast food sevenler ve farklı lezzetler arayanlar için ATAWİCH’in yepyeni bir alternatif oluşturacağını, markalarına ait özel lezzetlerin 5 farklı ülkede ciddi sayıda müdavimleri bulunduğunu söyledi.

Yakından bilinen yemeklere farklı lezzetler kattıklarının altını çizen Serhat Baldan; “ATAWİCH; uygun fiyat politikası ve doyurucu porsiyonlarıyla farklı lezzetlerin dolu dolu yaşanmasını sağlıyor. İran’dan gelen ustamız; bu özel lezzetlerin İstanbul’da da birebir aynısının olması için büyük emek harcıyor. Hepimizin bildiği yemeklerin çok farklı lezzetlere eriştiğini görmek ve masadan mutlu kalkmak, ATAWİCH’de fiyata dahildir” diye konuştu.

Bu yılın sonuna kadar İstanbul’da 5 farklı noktada ATAWİCH lezzet noktaları açmayı planladıklarını ve gelecek yıl ATAWİCH şubelerinin 15’e çıkması üzerine çalışmalar yaptıklarını belirten Baldan; “Zaman içinde franchise sistemi ile ülkemizde büyümeyi planlıyoruz. İlk aşamada kendi şubelerimizi kendimiz açacağız. Özel lezzetlerimizi yakından tatmak için tüm İstanbulluları ATAWİCH’e bekliyoruz” dedi.

Bizzat gidip yakından gördüğümüz ve lezzetlerini test ettiğimiz ATAWİCH’i size şiddetle tavsiye ediyoruz. Her zaman yediğiniz yemekleri, farklı aroma ve baharatlar eşliğinde yemek, değişik lezzetler ile tanışmak gerçekten çok keyifli oluyor.

Zuhuratbaba Mah. İncirli Cad. No 75/A İncirli Bakırköy….ATAWİCH