SEKTÖR > Ediz Dereli’ye En İyi Çıkış Yapan Marka Ödülü

Ediz Dereli’ye En İyi Çıkış Yapan Marka Ödülü

Alanında en başarılı, en özel ve en iyi isimlerin belirlendiği Best Of Turkey Awards 2021 ödül töreninde Ediz Dereli Mücevher En İyi Çıkış Yapan Marka ödülüne layık görüldü.

 

Türkiye'nin iş, sanat, siyaset, spor ve medya dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Best Of Turkey Awards 2021 kazananları belli oldu. Değerlendirmeler sonucuna göre belirlenen “En İyiler” ödüllerini, 29 Ekim Cuma günü İstanbul Gayrettepe Dedeman Oteli’nde düzenlenen törenle aldı. 

 

Değerlendirmeler sonucunda, 30 yıldır mücevher sektöründe birçok ilke ve başarıya imza atan Ediz Dereli Mücevher son dönemlerde yaptığı çalışmalarla yılın “ En İyi Çıkış Yapan Marka” ödülünü kazandı.

 

Ödül törenine katılan Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Dereli gecede yaptığı konuşmada; “Bu ödüle bizleri layık gören herkese teşekkür ederiz. 30 sene önce başlayan mücevher üretim serüvenimiz dünyanın 50 ülkesine ulaştı. Şimdi de ülkemizde Ediz Dereli mücevher markası olarak sektöre girdik. 5 ay gibi kısa bir sürede 150 noktaya ulaştık. Ekibimizle birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuz. ” dedi.