SEKTÖR > Aradığınız her tarz burada “Akben Toptan Satış Mağazası” yüzlerce farklı modelleriyle hizmetinizde…

Aradığınız her tarz burada “Akben Toptan Satış Mağazası” yüzlerce farklı modelleriyle hizmetinizde…

Kahramanmaraş’ın önde gelen markası Akben Kuyumculuk; süper bir toptan satış mağazası hizmete soktu. Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde 400 m2 büyüklüğünde, yüzlerce farklı takının hem 14 hem 22 ayar modellerini, geniş stoklar eşliğinde satışa sunan Akben; ülkemizin en büyük toptan satış mağazalarından birine imza attı. Tek bir adreste her aradığınızı bulacak. Mağazanıza keyifle döneceksiniz.

Ülkemizin önde gelen takı üretici ve satıcılarından biri olan Akben Kuyumculuk; Kahramanmaraş’ın yükselen yıldızı Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde toptan satış mağazası açtı. Hint takısından kazzeye, 14 ayar fantezi takılardan yöresel takılara kadar akla hayale gelen tüm modeller ve tarzlar bu mağazada toplandı. Çocuk oyun alanı, dinlenme ve ikram köşelerinin yer aldığı dev mağaza, ülkemizin de en büyük toptan satış mağazaları arasında yer alıyor.

10’dan fazla personelin görev yaptığı mağazaya, her gün ülkemizin dört bir yanından kuyumcular geliyor. Kısa süre önce kapısını aralayan Akben Toptan Satış Mağazası; yakın zaman içinde yabancı alıcıları da ağırlamayı hedefliyor.

Akben Kuyumculuk firma sahibi Ali Akben yaptığı açıklamada; Altınşehir’e yakışır bir mağaza açmak istediklerini, herkesin her aradığını tek adreste bulmaları için ürün çeşitliliğinde sınır koymadıklarını söyledi.

Altınşehir’in yılın 365 günü açık bir kuyum fuar alanı gibi olduğunu kaydeden Ali Akben; “Yerli yabancı bir kuyum alıcısı bu üretim kompleksine geldiğinde aradıkları herşeyi bulabilirler. Bizim mağazamızda yüzlerce farklı takı modeli bulunuyor. Birçok yeni tasarım ilk kez mağazamız ile birlikte gün yüzü gördü. Takılarımızı geniş ürün stokuyla satışa sunuyoruz. Gelen kişiler sipariş vermelerine gerek kalmadan ürünleri alıp yaşadıkları şehre gidiyorlar. İsteyenleri havaalanında karşılıyoruz ve istedikleri zaman mağazamızda servis sunma imkanına sahibiz. Kişiye özel ürün sunum randevusu oluşturabiliyoruz” diye konuştu.

Yeni normalleşme dönemiyle birlikte kuyum ticaretinde gözle görülür bir canlanma olduğunu ve mağazalarına gelen ilk esnafın mutlu bir şekilde Altınşehir’den, aradıkları bularak ayrıldıklarını söyleyen Akben Kuyumculuk Yöneticileri; ‘Bir mağaza bin çeşit ürün’ sloganıyla herkesin iş hayatına kolaylıklar katmayı amaçladıklarını dile getirdiler.