SEKTÖR > Elinin altında kilolarca altın seni bekliyor

Elinin altında kilolarca altın seni bekliyor

www.ekolaltin.com her geçen gün daha fazla kuyumcunun tercihi oluyor… Ekol Kuyumculuğunun yüzlerce model 22 ayar takısı; kuyumcuların elinin altında, bir tık uzağında…

Geçtiğimiz yıl hizmete giren Ekol Kuyumculuğun online toptan satış sitesi, kısa sürede çok sayıda kuyumcusunun tercihi oldu. 2200’den fazla modelin toplandığı www.ekolaltin.com kolay kullanımı ile İstanbul’a pandemi nedeniyle gelmeye çekinen kuyumcuların iş hayatına kolaylıklar katmaya devam ediyor. www.ekolaltin.com %40 indirimli işçilik fiyatlarıyla sanal alemde gerçek avantajlar sağlıyor…

Ekol Kuyumculuk; ülkemizin geniş kapsamlı ilk online toptan 22 ayar takı satış sitesiyle kısa sürede çok sayıda perakende kuyumcusunun tercihi oldu. Bugüne kadar Ekol kalitesiyle tanışmayan kuyumcular bile bu toptan satış platformu sayesinde, markanın yüzlerce modeliyle hızlı bir şekilde buluşma imkanı elde ettiler.

Ekol Kuyumculuk 22 Ayar Mağaza Müdürü Ercan Zeren; online toptan satış sitelerinin aradan geçen 8 ayın ardından artık emekleme dönemini bitirerek adım atma durumuna geçtiğini, 2200’den fazla model ile 100 kilograma yakın takıyı kuyumcuların bilgisayarlarının içine sığdırdıklarını söyledi.

Bu uygulamanın normal şartlarda belki 5 sene sonra hayata geçebileceğini, pandemi krizinin E ticaret alanında geleceği bugüne taşıdığına dikkat çeken Ercan Zeren; sözlerini şöyle sürdürdü.

“Online toptan E ticaret, sektörümüzde çok görülen bir ticaret metodu değil. Zamanla çok daha fazla firmanın bu sisteme geçeceğini tahmin ediyorum. Pandemi süreci, E ticaretin önemini çok daha fazla ön plana çıkardı. Perakende kuyumcuları ekranlarındaki yüzlerce modeli müşterilerine gösteriyor ve sitemizi elektronik katalog gibi kullanarak, satış potansiyellerini arttırıyorlar. Yeni modellerimizi anında ekrana yansıtıyoruz. Yükselen altın fiyatlarını da göz önüne alarak olabildiğince hafif modeller üretmeye özen göstereceğiz.”