SEKTÖR > BERBEY Teknoloji Yatırımlarına Devam Ediyor

BERBEY Teknoloji Yatırımlarına Devam Ediyor

Kalıp üretimi öncesi 3 Boyutlu Animasyonlarıyla mükemmel sonuçları garanti eden Berbey; her zaman çözüm odaklı çalışıyor…

Kuyum sektörüne uzun bir zamandır kalıp alanında hizmet sunan Berbey Kalıp; deneyimli kadrosu, yüksek teknolojiye sahip modern üretim tesisi ve titiz işçiliğiyle müşterilerine en yüksek hizmeti ve çözümleri sunmaya devam ediyor. Pandemi sürecinde; önemli bir teknolojik yatırım ile bilgi işlem gücünü 3’e katlayan Berbey; artık talep edilen kalıbın 3 boyutlu animasyonunu hazırlayarak, istenen kalıp için yüzde yüz memnuniyeti, üretim öncesi elde ediyor…

Hayalinizdeki herşeyi kalıba dönüştüren, yüksek kaliteli kalıplarıyla yıllarca sorunsuz üretim yapılmasına imkan tanıyan Berbey Kalıp; tecrübeyle teknolojiyi başarıyla harmanlayan firmalarımızdan birisi olarak dikkat çekiyor. Berbey Kalıp firma sahibi İbrahim Doğankaya, pandemi günlerinde teknolojiye önemli yatırımlar yaptıklarını ve gelen kalıp taleplerine iki kat daha hızlı dönüş yapabildiklerini, üretim öncesi ürünü sanal ortamda birebir canlandırarak, müşterilerin tam istedikleri ürünü alabilmesine imkan tanıdıklarını söyledi.

Dünyanın çok farklı noktalarındaki üreticilerin kalıp isteklerine yanıt verdiklerini hatırlatan İbrahim Doğankaya; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Müşterimiz bize kendi düşüncesini aktarıyor ve çeşitli tasarımlar bekliyor. Biz hem onun beklentilerine karşılık veriyoruz hem de kendisinin düşünmediği ama canlı olarak ekranda görebileceği farklı tasarımları da sunabiliyoruz. Biz buna “Beklentinin bir adım ötesi” diyoruz.”

Yılın ikinci yarısından ümitli olduklarını, özellikle yabancıların ülkemize uçuş yapmalarıyla birlikte, kuyumculuk sektöründe canlanma olacağını belirten Doğankaya; “Ne yerli üreticimizi yabancı kalıp atölyelerine mecbur bırakıyoruz ne de yabancıların taleplerine hayır cevabı veriyoruz” dedi.

Berbey Kalıp, 13’üncü yaşına da bugünlerde adım attı. Kuyumculuğun haricinde farklı sektörlerin ihtiyaçlarına da karşılık veren Berbey; yaptığı işe kalıbını basan uzmanların buluşma noktası olmaya devam ediyor.