SEKTÖR > “Emir Kuyumculuk” Yeni Modelleriyle Kelepçe Takı Grubunun Aranan Markası

“Emir Kuyumculuk” Yeni Modelleriyle Kelepçe Takı Grubunun Aranan Markası

Yıllardır sektörümüze birbirinden şık fantezi 14 ayar kelepçeler sunan, kelepçe takı grubu dendiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan Emir Kuyumculuk; yine birçok yeni modeliyle yaz mevsiminin aranan kelepçelerine imza attı. Modern çizgileriyle ön plana çıkan, zarif fantezi kelepçeler, pandemi günlerinde kuyumcuların düşün satışlarını belirli bir dengede tuttu.

Ülkemizde 14 ayar fantezi kelepçe takı grubu dendiği zaman yakından tanınan markalardan olan, Emir Kuyumculuk; bu yaz çok sayıda yeni modele imza attı. Sektörün deneyimli kuyum ustası Erdal Topsakal’ın sahibi olduğu Emir Kuyumculuk; pandemi döneminde yeni tasarımlarına ara vermeden çalışmalarına devam etti.

Yeni modellerin her zaman ki gibi büyük bir titizlik içinde hazırlandığını vurgulayan Erdal Topsakal; “Defalarca kalite kontrolden geçen ürünlerimizin, birçok kuyumcunun iş potansiyeline katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu yaz özellikle Anadolu’daki kadınlarımızın artık daha fazla modern, fantezi kelepçe tercih ettiğini gördük. Bu yıl çok köklü değişimlere gitmektense, daha çok piyasanın beklentilerine paralel modeller hazırladık” dedi.

Sektörde yeni model beklentisinin son yıllarda çok üst düzeye çıktığını, modellerin piyasa ömrünün çok kısaldığını kaydeden Topsakal; 100 parçalık bir koleksiyonun içinden ortalama 10 parçanın sirkülasyonunun daha fazla olduğunu, bazı çok özel modellerin ürün kalabalığı içinde ister istemez arada kaybolduklarını ifade etti.

Kelepçe takı grubunun son yıllarda sürekli yükselen bir trende ve kullanım sıklığına kavuştuğunun altını çizen Topsakal; Emir Kuyumculuğun tamamen kelepçe takı grubunda uzmanlaştığını, fantezi kelepçenin gelişimine önemli katkılar sağladığını, yeni tasarımların arzu edilen ilgiyi gördüğünü dile getirdi.