SEKTÖR > Singapur zincirine talep artıyor “Yorulmaz Kuyumculuk” kalitesiyle öne çıkıyor

Singapur zincirine talep artıyor “Yorulmaz Kuyumculuk” kalitesiyle öne çıkıyor

Sektörümüz için önemli özel günlerden birine daha yaklaştık. Yılbaşı öncesinde kuyum alışverişinin ve hediyeleşme geleneğinin artması bekleniyor. Özellikle altın fiyatlarının makul seviyerlerde bulunmasının takı alışverişi açısından Yılbaşı ve hemen ardından Sevgililer Günü’ne olumlu yansıması bekleniyor. Kahramanmaraşlı Singapur zincir üreticisi Yorulmaz Kuyumculuk; son derece başarılı bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyor. Yüksek kalitesi ve kendine has özel rengiyle bu yıl çok daha fazla kuyumcu vitrininde kendine yer bulan Yorulmaz Kuyumculuk imzalı Singapur zincirler; hem son tüketicinin hem de kuyumcunun 2022 yılında yüzünü bol bol güldürdü…

Altın fiyatlarının son dönemde enflasyonun altında seyir etmesi, yılın özel günlerindeki altın takı hediye etme alışkanlığını yukarı yönlü pozitif etkilemesi bekleniyor. Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde 7. Yılına girmeye hazırlanan Yorulmaz Kuyumculuk; özel günlerde en çok hediye edilen hayalet kolyelerin Singapur zincirlerini yetiştirmeye çalışıyor.

2022 yılında üretim kapasitesini 2 kat arttıran ve yüksek kalitesiyle, özel rengiyle, müşteri memnuniyetine verdiği önemle öne çıkan Yorulmaz Kuyumculuk; yılın özel günlerinde ekstra talep alıyor. Tüm bilgi ve birikimini Singapur zincir üretimine adayan Yasin, Selçuk ve Fatih Yorulmaz kardeşler; firmaların taleplerine göre özel boy ve gramajlarda zincir üretimi gerçekleştiriyor.

Yorulmaz Kuyumculuk firma ortağı Selçuk Yorulmaz; 2022 yılında tam kapasiteye yakın üretim gerçekleştirdiklerini, fiyat kriterini birinci önceliği yapmayan, kaliteden en ufak taviz vermeyen kuyumcuların, kendileriyle kazan & kazan ilkesi çerçevesinde tempolu bir çalışma yılını geride bıraktıklarını söyledi.

Ürettikleri 22 ayar Singapur zincirlerinin ülkemizin geniş bir coğrafyasına servis edildiğini belirten Selçuk Yorulmaz; “ Zincir en çok tüketilen takılar arasında yer alıyor. Hediyelik takı grubunda zincir açık ara öne çıkıyor. Yılbaşı ve Sevgililer Günü’nde yine hayalet kolyelerin ön planda olacağını görüyoruz. En güzel hayalet kolyelerin güzelliğinde önemli bir paya sahip olacağız. Başarıyla geçirdiğimiz 2022 yılının ardından 2023 yılına da oldukça ümitli giriş yapıyoruz” diye konuştu.