SEKTÖR > Bitmeyen Yaz Bitmeyen Yeni Modeller “Ali Sıvacı Kuyumculuk”

Bitmeyen Yaz Bitmeyen Yeni Modeller “Ali Sıvacı Kuyumculuk”

Dünya genelinde trend olan ‘Kazze’ özel örgü sistemi takı grubunun yükselişi devam ediyor. Bu ürün grubunda başarılı çalışmalara imza atan Ali Sıvacı ustamız, Sonbaharın ilk günlerinde yeni tasarımlarına hayat verdi. Ali Sıvacı Kuyumculuk; yeni tasarımlarıyla ezber bozan çizgisini koruyor…

İlk kez İtalya’da, özel makineler eşliğinde üretilen ‘Kazze’ isimli altın takı dokusu, Ali Sıvacı ustanın ve ekibinin hünerli ellerinde, farklı örgü modelleri ve dorika altın toplar eşliğinde başarıyla harmanlanıyor. Ali Sıvacı imzalı ‘Kazze’ takıları, özellikle ülkemizde büyük ilgi görüyor.

Özel makinalar eşliğinde üretilen kazzeye kendi yorumlarını katan Ali Sıvacı; 2020 yılı içinde yaklaşık 50 yeni modeli ürün portföyüne ekledi. Pandemi sürecine rağmen yılın ilk 9 ayını başarıyla geçirdiklerini ve ülkemizin her bölgesinden takılarına ilgi olduğunu kaydeden Ali Sıvacı; “Yaz mevsiminin son günlerinde yeni tasarımlarımızı madene aktardık. Önümüzdeki süreçte çok özel bir koleksiyon hazırlığımız var. Kazze takılara kendi özgün yorumlarımızı katmaya devam edeceğiz” dedi.

Türk ustaların son derece başarılı kazze takılar, setler hazırladığını belirten Ali Sıvacı; kazze takı grubunda tatlı bir rekabetin bulunduğunu, işini hakkıyla yapan, yeni tasarımlar için emek harcayanların günün sonunda yüzünün güldüğünü dile getirdi.