SEKTÖR > ANTALYA GÜNEŞİ TAKILARINIZIN ÜZERİNDE PARLAYACAK

ANTALYA GÜNEŞİ TAKILARINIZIN ÜZERİNDE PARLAYACAK

Efsane fuarlara imza atan ESFA FUARCILIK’dan şimdi de ‘’Antalya Bombası’’

Antalya güneşi takılarınız için parlayacak… Antalya Exclusive Jewellery Show 17 -18- 19 Mayıs 2024 tarihleri arasında sektörümüzü bir araya getirecek…

Yıllardır organize ettiği başarılı sektörel fuar ve organizasyonlarla herkesin yakından tanıdığı Faruk Aşık; ESFA Fuarcılık markasıyla yepyeni bir projeye imza atıyor. Sektörümüzün dev markaları 17-18-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında Antalya’da buluşacak. Antalya Anfaş Expo Center Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarın ilk organizasyonun Ana Sponsoru CEMCEM Kuyumculuk oldu.

Esfa Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aşık; Antalya’nın Dünyanın en önemli turizm noktalarından biri olduğunu, Antalya’ya yakışacak ve yıllarca hep istikrarlı bir şekilde devam edecek kuyumculuk fuar organizasyonunun satışlarına başladıklarını ifade etti.

Antalya’da düzenlenecek fuar için şimdiden fuar alanının yarısından fazlasının dolduğunu kaydeden Faruk Aşık; “Altın ve mücevher alanında dünyasının seçkin markaları şimdiden yerlerini aldılar. Fuar tarihini yeni açıkladık. Kısa sürede yoğun ilgi gördük. Antalya Kuyumcular Odamız ve Ana Sponsorumuz CEMCEM Kuyumculuğun katkılarıyla mükemmel bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Fuarın ana sponsoru olan CEMCEM Kuyumculuk yöneticileri de organizasyon öncesi şu açıklamalarda bulundular:

“Tarih boyunca birçok farklı uygarlıklara ev sahipliği yapan, antik kentlerle ve muhteşem yapılarla dolu olan ve hala keşfedilmeyi bekleyen, ülkemizin en önemli turizm bölgesi olan Antalya; firmamızın ana sponsorluğu eşliğinde, şimdi de kuyumculuk sektörümüzün dev isimlerini buluşturacak. Antalya Exclusive Jewellery Show’un ana sponsoru olmaktan, CEMCEM Kuyumculuk olarak büyük onur duyuyoruz. Biz CEMCEM Kuyumculuk ailesi olarak, sektörümüzün gelişimi ve büyümesi adına profesyonel gerçekleşen bu tip organizasyonlarda Esfa Fuarcılık ile birlikte yer almaya devam edeceğiz.”

Fuarın düzenlenmesinde önemli katkılar sunmaya hazırlanan Antalya Kuyumcular Odası Başkanı Halil Kayaer’de yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“ESFA Fuarcılığın sektör organizasyonlardaki tecrübesinin daha ilk fuarda etkisini göstereceğine inanıyoruz. Hem yerli hem de yabancıların vazgeçilmezi olan Antalya; örnek bir fuara imza atacaktır. Fuara Antalya Kuyumcular Odası olarak tam destek vereceğiz. İnanıyorum ki İstanbul Jewellery Show’un ardından Antalya’daki kuyumculuk fuarımız her yıl istikrarlı bir şekilde düzenlenecek ve hem katılımcılara hem de ziyaretçilere hep katma değer katan işlerin ortaya çıkmasına vesile olacaktır.”