SEKTÖR > Çalıştığı üreticileri titizlikle seçen Güvenir Kuyumculuk en zor günlerde bile müşterisine mahcup olmadı

Çalıştığı üreticileri titizlikle seçen Güvenir Kuyumculuk en zor günlerde bile müşterisine mahcup olmadı

Pandemi döneminde yeni tasarımların peşinde koşanlar, toptancı ve kuyumcunun yüzünü güldürüyor…

Ankara’nın deneyimli kuyumcularından olan ve 14 ayar ürün grubunda geniş ürün çeşitliliğiyle özellikle İç Anadolu, Karadeniz bölgesinde pekçok perakendeciye ürünlerini istikrarlı bir şekilde sunan Güvenir Kuyumculuk; birlikte çalıştığı, İstanbullu üretici dostlarıyla uyumlu bir dönem geçirdi. Piyasaların en sakin olduğu dönemlerde bile yeni tasarım yapmaya ara vermeyen üreticiler; Güvenir Kuyumculuğun güvenini bir daha kazandı. Yoldaşını doğru seçen Güvenir Kuyumculuk; müşterilerine hiç mahcup olmuyor ve hep yeni tasarımlarla kuyumcu dostlarının satış performansını yukarıya çekiyor…

Ülkemizde kuyum sektörünün kalbi olarak kabul edilen İstanbul’da ülke genelindeki binlerce kuyumcunun takıları özenle üretiliyor. Anadolu’dan gelen birçok değerli markamız Kuyumcukent üretim kompleksi ve Çarşı’da A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını giderme şansı yakalıyorlar. Bu markalarımızdan birisi de Güvenir Kuyumculuk oluyor. Başkentimizin önde gelen markalarından biri olan Güvenir Kuyumculuk; her hafta yeni modeller için İstanbul’da soluğu alıyor.

Güvenir Kuyumculuk firma sahibi Serkan Güvenir; İstanbul’da çalıştığı seçkin üreticilerin pandemi döneminin genel sakinliğini yeni tasarımlar yapmak için adeta fırsata çevirdiklerini ve normalleşme sürecinin başladığı bugünlerde en yeni modelleri yakından inceleme, satın alma imkanı elde ettiğini söyledi.

Böylesi zorlu günlerde işbirliği yaptığı üreticilerin vizyon sahibi olmalarının ne kadar önemli olduğunun net bir şekilde görüldüğünü belirten Serkan Güvenir; “Üretici dostlarımız yeni tasarımlarda bizden gelen bilgileri çok etkili bir şekilde etüt etmiş ve değerlendirmişler. İsteklerimize uygun yapılan modellerin, satış grafiği de yüksek oluyor. Biz sahada olan insanlarız. Bizden gelen bilgiyi kulağının arkasına götürmeyen, avantaj elde ediyor” diye konuştu.

Yavaş yavaş piyasaların canlandığını ve bu dönemde perakende kuyumcularının yeni vitrin tasarımlarıyla yeni sezona giriş yapmaya başladığını kaydeden Güvenir; “Yeni vitrin demek yeni modeller demek. Şu anda yeni tasarım beklentisi üst düzeyde. Her hafta çok sayıda yeni modelle müşterilerimin karşısına çıkıyorum. Güvenir Kuyumculuğun güncel modelleri ürün portföyüne taşıması tercih sebebi oluyor” dedi.

Kahramanmaraş Altınşehir’in hizmete girmesiyle birlikte Ankara dahil olmak üzere Anadolu’dan çok sayıda toptancının ve perakende kuyumcusunun takı alımı için Maraş’a da gidebileceğini sözlerine ekleyen Güvenir; İstanbul ve Kahramanmaraşlı kuyum üreticileri arasında daha sert bir rekabetin olacağını, yaşanacak olan bu rekabetin kuyumcu vitrinlerine ve tüketiciye olumlu yansıyacağını dile getirdi.