SEKTÖR > “Orobella” 2020 yılına özel 2020 yeni tasarımı fuarda tanıtacak

“Orobella” 2020 yılına özel 2020 yeni tasarımı fuarda tanıtacak

Ülkemizin yüksek kaliteli ve özel alyans üreticilerinden Orobella; uzun zamandır katıldığı İstanbul Jewelry Show’a bir yenisini daha ekliyor. Fuara sıkı hazırlanan ve bu yıla özel olarak fuarda 2020 yeni modelinin tanıtımını fuarda gerçekleştirecek olan Orobella; herkesin beğenisine uygun alyanslarıyla öne çıkacak. Büyüyen ve değişen şık standında yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Orobella; Sakarya’daki dev alyans fabrikasında ürettiği yüksek kaliteli alyanslarıyla hem yerli hem yabancı alıcının yüzünü güldürecek…

Sakarya’daki dev alyans fabrikasında ürettiği, kendine has özel kaliteli alyanslarıyla 25 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiren Orobella Alyans; sürekli katıldığı ve mutlu ayrıldığı İJS’ye sıkı bir şekilde hazırlandı. Farklı kültürlere, farklı coğrafyalara özel üretimiyle, her yıl yüzlerce yeni alyans modelini ürün portföyüne hazırlayan Orobella; bu yıl 2020 yeni tasarımıyla dikkat çekecek.

Zergeran Pırlanta ve Orobella Alyans markalarını çatısında bulunduran Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Bedir; gün yüzü görmemiş, çok çarpıcı geniş bir koleksiyon hazırladıklarını ve yeni modellerinin hem yurtiçinde hem de yurtdışında eşit oranda ilgi görmesini beklediklerini söyledi.

Demo alyans bünyesinde bulundurmayan Orobella’nın bu yıla özel 2020 yeni model hazırladığını belirten Rıfkı Bedir; “Birçok kuyumcu tek bir alyans firmasıyla çalışmıyor ve farklı tarzlara sahip birkaç alyans markasının ürünlerini vitrinlerine taşıyor. Bizimle çalışanlar ise tek markada her tarz alyansı bulmanın avantajını yaşıyor. Bu yıl; virüs felaketiyle Hongkong Fuarının da ertelenmesi İJS’ye olumlu yansıyacaktır. Beklentimiz biraz daha arttı. Tam kapasite ile çalışan alyans üretim fabrikamız, işlerinin yoğunluğunu bahane etmeden fuara çok titiz bir şekilde hazırlandı” diye konuştu.

Orobella Alyans’ın Edirne’den Las Vegas’a kadar geniş bir coğrafyada yüzbinlerce çiftin mutluluğuna şahitlik yaptığını hatırlatan Rıfkı Bedir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Alyansı herkes üretebilir fakat herkes alyansta sürdürülebilir, yüksek kaliteli hizmet anlayışını sürekli devam ettiremez. Biz hem ürünlerimiz hem de satış sonrası hizmet kalitelimizle müşterilerimizin takdirini kazanıyoruz. Ultra hafif alyans kavramını markamız piyasaya yıllar önce sundu. İçi boş özel üretim tekniğimiz ile yüksek altın fiyatları karşısında çok hafif modeller piyasaya sunuyoruz. Üretimimizin yarısından fazlasını ihraç ediyoruz. ”

Zergeran Pırlanta fuara çarşıdan katılıyor…

Güleryüz Kuyumculuğun bir diğer önemli markası Zergeran Pırlanta; en yeni mücevherlerini fuar boyunca, Çemberlitaş’ta bulunan tarihi Kılıççılar Sokak’taki mağazasında sektör mensuplarına sunacak. Fuara gelen yerli ve yabancı sektör mensuplarının mutlaka ziyaret ettiği Kılıççılar Sokak; fuar döneminde ekstra bir yoğunluğa sahip oluyor. Bedir; İstanbul’a gelen ve özel mücevher arayanların Zergeran Pırlanta’nın mağazasını mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini, alım yapsalar da yapmasalar da büyük bir emekle ortaya konan yeni tasarımları görmeleri gerektiğini dile getirdi.