SEKTÖR > En Büyük Değeri Sözü… İşçilikte Yüksek Kalite Onun Özü..

En Büyük Değeri Sözü… İşçilikte Yüksek Kalite Onun Özü..

ÖZİŞÇİ Kuyumculuk Sektörün Vitrini Kabul Edilen Şeref Efendi Sokak’ta Yerini Aldı…

Yılların deneyimli markası Özişçi Kuyumculuk; sektörümüzün vitrini olarak kabul edilen Çemberlitaş’ta bulunan Şeref Efendi Sokak’ta toptan satış mağazası açtı. Titizlikle hazırlanan ve yüzlerce ürün çeşidine ev sahipliği yapan Özişçi Kuyumculuk Mağazası; sektörümüzün vitrini kabul edilen kıymetli caddeye güzellik kattı….

Sektörümüzün deneyimli kuyumcularından İbrahim Özişçi tarafından yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Özişçi Kuyumculuk; son dönemde ailenin ikinci kuşağı Onur Özişçi tarafından geleceğe taşınıyor. Tarihi Vezirhan’da ofisi bulunan Özişçi Kuyumculuk; geçtiğimiz günlerde Şeref Efendi Sokak’ta yer alan Altun Center girişinde bir toptan kuyum mağazası açtı. 14 ayar takı grubunda çok geniş çeşitliliğe sahip olan, özellikle fantezi kelepçe takılarıyla dikkat çeken Özişçi Kuyumculuk; sektörümüzün en kıymetli adreslerinden birine güzellikler katmış oldu.

Özişçi Kuyumculuk firma sahibi Onur Özişçi; Şeref Efendi Sokağın en değerli konumuna sahip ve en kullanışlı noktalarından birinde Altun Center’ın girişinde, yeni takı grupları yeni hedefler için bir mağaza açmaya karar verdiklerini söyledi.

Markalarının ilk kez bir toptan satış mağazası açtığını ve ferah bir ortamda, çok sayıda ürünün kolaylıkla sergilenmesini sağladıklarını belirten Onur Özişçi; “Yıllara meydan okuyan markamız; ülkemizin dört bir yanındaki kuyumculara ürünlerini değerli toptancılarımız vasıtasıyla sunmaktadır. Yeni mağazamızı özellikle pandemi döneminde açmak istedik. Yeni mağazamızın açılışıyla birlikte birçok ürün grubunda en yeni tasarımlarımıza yer verdik” diye konuştu.

Özişçi mağazasına gelecek olan kişileri birçok gün yüzü görmemiş, özel tasarımlara sahip modellerin beklediğini belirten Onur Özişçi; açıklamasına şöyle devam etti. “Satış bizim için müşterimize ürünü teslim etmekle biten bir süreç değildir. İmalat esnasında son tüketicinin kullanım rahatlığını, tasarımdan alacağı hazzı ve daha birçok detayı en ince ayrıntısına kadar düşünmekteyiz. Zengin ürün çeşitliliğimizi yeni modellerle geliştirmeye devam edeceğiz. Yeni konseptlerimizin çok beğenileceğini düşünüyoruz. Yeni mağazamıza tüm dostlarımızı davet ediyoruz.”