SEKTÖR > Piyasadaki anlık gelişmelere anında ulaşacaksınız… Haydi siz de AKTİF olun

Piyasadaki anlık gelişmelere anında ulaşacaksınız… Haydi siz de AKTİF olun

Sektör temsilcilerine anlık piyasa verileri ulaştıran, son dakika gelişmelerini aktaran www.aktifkiymetlimadenler.com sitesi ve markanın play store’dan indirebileceğiniz özel uygulaması iş hayatınıza büyük kolaylıklar katacak. İster Aktif Kıymetli madenler uygulamasını indirin isterseniz markanın sitesine giriş yapın, sanal alemde kuyumcuların yeni açılış sayfası ile hepimiz çok daha aktif olacağız…

Kuyumcular için piyasa verilerinin hızlı ve doğru elde edilmesi çok büyük önem teşkil ediyor. Güvenilir, güncel verileri kapsamlı bir şekilde ileten çok az sayıda internet sitesi var. Değerli maden ticaretinin önde gelen firmalarından Aktif Kıymetli Madenler; sanal alemdeki bu boşluğu kaliteli internet sitesiyle dolduruyor. www.aktifkıymetlimadenler.com.tr sitesinden anlık piyasa bilgilerini alabilirsiniz. İsterseniz firmanın Aktif Kıymetli Madenler ismiyle özel mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Hızla değişen piyasa koşullarını yakından takip etmek ve pasif olmamak için “aktif” size çok iyi gelecek.

AIFA Soft markasının alt yapısını oluşturduğu internet sitesi ve özel uygulama ile aynı zamanda dövizler arasında çeviri yapabileceksiniz. İsterseniz ziynet altınların anlık fiyatını isterseniz çok sayıda farklı para birimizin anlık fiyatını öğrenebilirsiniz.

Aktif Kıymetmi Madenler firma sahibi Akif Sarıyer; hizmete giren internet sitelerininin Türkiye’deki tüm kuyumcuların internette açılış sayfası olmasını arzu ettiklerini ve hızlı bilgiler eşliğinde kuyumcuların hayatlarına kolaylık getirmeyi planladıklarını söyledi.