SEKTÖR > Klasik bir fuar sonrası “Özişçi” performans özeti “Yetişen aldı”

Klasik bir fuar sonrası “Özişçi” performans özeti “Yetişen aldı”

Sektörümüzün önde gelen üreticilerinden biri olan Özişçi Kuyumculuk; çok sayıda firmanın özellikle kelepçe ve hayalet kolye ürün grubunda ihtiyaçlarına tek başına cevap veriyor. İstanbul Jewellery Show’a katılan ve büyük beğeni alan, sektörümüzün önde gelen firmalarının gizli gücü Özişçi; görevini başarıyla taşıdı. Birbirinden yeni Özişçi imzalı tasarımlar, fuarda firmaların standında sergilendi ve tam puan aldı. Özişçi Kuyumculuk; fuar dışında da yine kuyumcuların yüzünü güldürdü. Kendi ürün portföyünün en yeni modellerini Şeref Efendi Sokak’ta yer alan mağazasında tanıtan tecrübeli marka; yeni tasarımlarla adeta gözleri bayram etti…

Yılların deneyimli markası Özişçi Kuyumculuk; fuar günlerinde en yeni tasarımlarını sektörün değerli temsilcilerine sundu. Özellikle bileklik, kelepçe, çerçeveli takı grubuna ağırlık veren Özişçi; fuar boyunca sektör mensuplarından tam puan aldı.

Özişçi Kuyumculuk Firma Sahibi Onur Özişçi; İJS’ye ürün bazında sektörün önde gelen 4-5 firmasının stantlarında yer alarak gizli bir katılım yaptıklarını, müşterilerinin yüksek siparişler almasının sevincini yaşadıklarını, çarşıdaki mağazalarına gelen sektör mensuplarına da çok sayıda yeni model sunduklarını söyledi.

İJS Mart fuarının sektörümüz için adeta sezon açılışı anlamı taşıdığını vurgulayan Onur Özişçi; “Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte takı alışverişinde bir yoğunluk bekliyoruz. Kelepçe takı grubunun yükselişi devam ediyor. Biz yeni nesli yakalayan hafif, fantezi çizgilere sahip modern kelepçe koleksiyonlarımızla, hafif ve şık bilekliklerimizle bu yıl yine yoğun ilgi görmeyi planladık. Fuar sonrası aldığımız siparişlerle yine yoğun bir döneme gireceğiz” dedi.

Fuarın esas yoğunluğunu fuar sonrası gelen siparişlerle şimdi yaşamaya başladıklarını sözlerine ekleyen Özişçi; sektörünün hem yurtiçinde hem de yurtdışında önünün açıldığını, ulusal ve uluslararası fuarların tekrar başlamasıyla birlikte 2022 yılının çok daha hareketli geçmesinin beklenildiğini dile getirdi.