SEKTÖR > “ERPOL” İlk Yurtiçi Bayisini Dadaşlar Diyarı Erzurum’da Açtı

“ERPOL” İlk Yurtiçi Bayisini Dadaşlar Diyarı Erzurum’da Açtı

Kuyum üreticilerinin yüksek kaliteli takılar üretmesi için etkin sarf malzemeler üreten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ülke çapında hızlı bir yayılım gösteren Erpol; ilk yurtiçi bayiliğini Erzurum’da hizmete soktu. Erzurum Oltu taşından çeşitli takılar, el işi hatıralık ürünler, tesbihler yapılıyor. Meşhur oltu taşı; hem parlaklığını hem yeni formunu, Erpol ürünleriyle elde edecek…

Kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan, yüksek kaliteli ürünlerin ortaya çıkması için etkin sarf malzemeler sunan Erpol Zımpara ve Fırça; ülke çapında büyümeye devam ediyor. Pandeminin etkisinin sürmesine karşın, işlem hacmini arttırma başarısı gösteren nadir firmalardan olan Erpol; ilk yurtiçi bayiliğini Erzurum ilimizde hizmete soktu.

Bu yılın başında atölyelerini büyüttüklerini, yıl içinde yeni ürünler portföylerine eklediklerini, birçok yeni Erpol ürünleri satış noktasının olduğunu belirten Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi firma sahibi Cengiz Yalçın; “Yaklaşık 3 yaşında olan markamız, kontrollü büyümesine devam ediyor. Ülke genelinde ürünlerimiz birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Yüksek kaliteli, uzun ömürlü kullanımıyla ve uygun bütçesiyle Erpol imzalı ürünlerimiz gerçek bir atölye dostudur” diye konuştu.

Pandemi günlerinde ihracatın durma noktasına geldiğini, kuyum üretiminin de ciddi anlamda küçüldüğünü kaydeden Cengiz Yalçın; “Tüm bu olumsuzluklara karşın markamız büyümesine devam ediyor. Özellikle piyasaya yeni sunduğumuz Extra Fine ve Extra Fine Plus temizleme bezlerimiz yoğun ilgi görmektedir. Oyuna yeni katılan bir oyuncu olduğumuzu düşünürseniz, 2020 yılını her şeye rağmen büyüyerek kapatacağız” dedi.

Türk kuyum üreticisinin dışarıya bağımlılığına son vermek için yola çıktıklarını belirten Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ürünlerimizi kullanan atölyeler, kısa zamanda sarf malzeme tüketimlerini azaltmış oldular. Bu da etkin tasarruf anlamına geliyor. Hele ki böyle zorlu günlerde tasarruf elde etmek çok kıymetli oluyor. 2021 yılında yeni ürünlerimizle bu sefer Çinli üreticilerle rekabet içinde olacağız. Yakın zaman içinde Bursa bayiliğimiz hizmete girebilir. Ülke çapında kontrollü bir şekilde büyümeyi hedefliyoruz. 2020 yılında Erpol kalitesini tercih eden, kuyum malzemesi satan firma sayısında %25 büyüme olmuştur. İhracat günleri tekrar geri dönünce bu hızlı yürüyüş tempomuzu, koşuya çevireceğiz.”