SEKTÖR > Güçlenen ve büyüyen Has Gümüş geleceğe emin adımlarla ilerliyor

Güçlenen ve büyüyen Has Gümüş geleceğe emin adımlarla ilerliyor

Has Gümüş; yenilenen kadrosu ve Kuyumcukent’te açılan yeni şubesiyle 2021 yılını, yatırım ve iş geliştirme yılı olarak kabul etti.

Değerli maden ticaret alanında yıllardır faaliyetlerde bulunan Metin Sipahioğlu, Ercan Türkmen ve Özcan Türkmen tarafından 10 yıl önce kurulan Has Gümüş; yakın zaman önce önemli atılım ve yatırımlar yaparak, yeni sezona çok güçlü bir şekilde giriş yapıyor.

Sektörümüzün yakından tanıdığı, değerli maden ticareti alanında 20 yıldır çalışan ve sektörümüzün kıymetli markasında üst düzey yöneticilik yapan Kadir Eren; Has Gümüş ailesine katıldı. Has Gümüş; Kadir Eren’in haricinde yine değerli maden ticareti alanında tecrübeli birkaç ismi daha kadrosuna kattı. Bu gelişmelerin ardından Has Gümüş; uzun zamandır planladığı Kuyumcukent’te şube açma arzusunu da yerine getirdi. Tepe Kıymetli Madenler adıyla faaliyetlerine başlayan yeni Has Gümüş şubesi; markanın çarşı da verdiği yüksek kaliteli has maden ticaret çalışmalarının benzerini Kuyumcukent’te de gerçekleştirecek.

Has Gümüş firma ortağı Metin Sipahioğlu; mesleğe 1995 yılında adım attıkları günden buyana yakından tanıdıkları, tecrübeli arkadaşları Kadir Eren’in; şartların oluşmasıyla birlikte Has Gümüş ailesine katılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Kadir Eren’in değerli maden ticaretinde piyasanın yakından tanıdığı ve güven duyduğu bir isim olduğunun altını çizen Metin Sipahioğlu; “Kadir Eren, Emin Mert, Rahman Eren gibi tecrübeli arkadaşlarımızın aramıza katılmasıyla birlikte kadromuzu güçlendirdik ve uzun süredir hedeflediğimiz Kuyumcukent Şubemizi kısa sürede hizmete soktuk. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 1. Kat 7. Sokak 7 No’lu adreste yer alan Tepe Kıymetli Madenler; Has Gümüş hizmet kalitesini Kuyumcukent’e taşımıştır” diye konuştu.

Yıllar sonra farklı bir çalışma adresine geçen Kadir Eren’de yaptığı açıklamada; Has Gümüş’ü kuran kişileri çok yakından tanıdığını, değerli dostlarıyla birlikte aynı ortamda çalışma şansını yakalamanın mutluluğu içinde olduğunu dile getirdi.

Tüm bilgi ve birikimini Has Gümüş markası altında kullanmaya devam edeceğini sözlerine ekleyen Kadir Eren; “Yıllarca çalıştığım kıymetli markamızdaki misyonumu tamamlamıştım ve hayatımda yeni açılımlara imza atma vaktim gelmişti. 20 yıl aradan sonra yeni bir heyecan yeni başlangıç iyi olacaktır. Tüm kıymetli dostlarımı yeni adresimde ağırlamaktan onur duyarım” dedi.